Ekrane – žvaigždė, namuose - mylintis daugiavaikis tėtis FOTO

Suderinti darbą su pasaulinio ryškumo karjera nėra lengva, todėl vieniems aktoriams tai sekasi geriau, kitiems - prasčiau. Trijų vaikų tėtis aktorius Matthew McConaughey ne kartą yra sakęs, kad šeima ir vaikai jam svarbiau už viso pasaulio filmus.

Holivudo šlovės alėjoje baigiantis metams buvo atidengta "Oskaro" laureato Matthew McConaughey (45) žvaigždė. Ceremonijoje dalyvavo ir gausi aktoriaus šeima – brazilų kilmės žmona Camila Alves bei trys vaikai: Levi, Vida ir Livingstonas. „Tai yra ypatinga diena ne tik man, bet ir mano visai šeimai", - iškilmėse kalbėjo aktorius.

Oskarą aktorius yra pelnęs už vaidmenį filme "Dalaso pirkėjų klubas" (Dallas Buyers Club). Teksase gimęs Matthew McConaughey iš viso yra suvaidinęs daugiau kaip 40 filmų.


Nuotraukų galerijoje – akimirkos iš žvaigždės atidengimo iškilmių Holivuso šlovės alėjoje:



Ne viename interviu aktorius yra pabrėžęs, kokia jam svarbi yra jo šeima. „Nuo tada, kai tapau tėčiu, kitaip vertinu kiekvieną dieną. Vaikai yra žavūs tuo, kad moka džiaugtis smulkmenomis ir šia akimirka! Kiekviena diena vaikams yra didelis nuotykis, mes galėtume to pasimokyti iš jų", – yra sakęs Matthew McConaughey.


Reuters/Scanpix


Apie tai, ar šeima planuoja dar vieną vaiką, nėra žinoma, tiesa vieną užuominą. Po 2014 metų Oskarų įteikimo ceremonijos jis pajuokavo, kad dūzgėse po oficialios ceremonijos jis su žmona neužsibus. Jie verčiau eis namo, kad galėtų „pradėti dar vieną žavų kūdikį".


Vida Press


Ir tai nėra tik poza. Kaip pasakoja liudininkai, renginiuose pasirodantys Matthew ir Camila elgiasi lyg ką tik būtų įsimylėję. Jų šiltų tarpusavio santykių neįmanoma nepastebėti.



Vaikai pasiilgsta tėčio, kai jis išvyksta į filmavimus. Filmų, kuriuose vaidina jų tėtis, vaikai nėra matę dėl savo jauno amžiaus. Matthew McConaughey yra viename interviu pasakojęs, kaip suglumo jų vaikai, kai pamatė televizoriaus ekrane gaisro sceną iš filmo ir „degantį tėtį". Vaikai tąkart patyrė didelį šoką.


Tiesa, augdami jie ima suprasti, kad tėtis, kuris sėdi šalia jų namuose ant sofos ir yra tikrasis tėtis, o tas vyras, kurį jie mato ekrane, tėra tėtis-aktorius, kuris suvaidina tam tikrą vaidmenį ir vėl grįžta pas juos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis