Konkursas darželinukų tėvams: laimėkite naudingą knygą!

Planuojate leisti vaiką lopšelį ar darželį? Jums rūpi, kaip jis ten jausis, kiek laiko truks adaptacija? Siūlome laimėti knygą, atsakančią į visus šiuos klausimus.

Atsakyk į vieną klausimą ir laimėk dovanų!

Atakykite į žemiau pateiktą klausimą, ir jūs jau dalyvaujate konkurse! Jis tęsiasi iki rugpjūčio 11 dienos. Padovanosime tris knygas, tad bandyti sėkmę tikrai verta!

Apie dovaną:

Anne Boller. Mano vaikas pradeda lankyti darželį

Diplomuota pedagogė Anne Boller iš Darmštato daugiau kaip dvidešimt metų dirba auklėtoja darželiuose ir vaikų dienos centruose. Šia knyga autorė siekia suartinti pradėjusius lankyti darželį mažylius, tėvus ir pedagogus.


Vaiko išleidimas į darželį yra labai svarbus įvykis kiekvienoje šeimoje. Tėvams kyla daugybė klausimų: „Ar mano mažyliu gerai rūpinsis?", „Ar jis gerai jausis?", „Kaip aš galiu padėti savo vaikui?"

Beveik visi vaikai lengviau integruojasi naujoje grupėje, jei pirmomis dienomis juos lydi artimas žmogus. Vienam pakanka tik retkarčiais susižvalgyti su mama, kitam svarbu pasėdėti tėčiui ant kelių. Trečias, priešingai - greitai prisijungia prie vaikų grupės, žaidžiančios slėpynių.

Kad ir kokie skirtingi būtų vaikai, artimas žmogus jiems visiems tampa saugumo garantu. Anne Boller, remdamasi savo ilgametės praktikos pavyzdžiais, parodo, kaip galima padėti vaikui, kad jis nesunkiai adaptuotųsi darželyje.

Leidykla „Gimtasis žodis"


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis