Praėjus parai po gimdymo jaunoji karališkoji šeima išvyko į namus apklausa

Liepos 23 -osios pavakare, praėjus lygiai parai po gimdymo, Kembridžo kunigaikštienė K.Middleton ir princas Williamas su naujagimiu iš ligoninės išvyko namo.

Atidavė duoklę žiniasklaidai ir gerbėjams

Kaip ir buvo spėliota, prieš išvykstant namo, princas Williamas ir Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton su kūdikiu ant rankų išėjo iš Šv. Marijos ligoninės ir kelias minutes pozavo bei atsakinėjo į klausimus žiniasklaidos atstovams.

Jaunoji mamytė buvo apsirengusi kuklia, bet labai elegantiška melsva suknele, apsiavusi žemakulniais bateliais, o jaunasis tėtis vilkėjo melsvos spalvos marškiniais.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Lietuviškasis dinozaurų parkas: ar kaina atitinka kokybę?
Kas atsitinka, kai vaikas karštą dieną paliekamas vienas automobilyje?

Iš pradžių sūnų ant rankų laikė mama, bet po to paėmė tėtis ir visi drauge atėjo prie šimtų žurnalistų, kur atsakė į keletą klausimų.

Kaip sakė susijaudinusi jaunoji mamytė, šiuo metu jie patiria didelį pliūpsnį gerų emocijų, tai, ką paprastai jaučia visi naujagimio susilaukę tėvai. Jie pripažino, kad vardo mažajam princui dar neišrinko.

Išvažiavo namo

Po to princas Williamas su žmona ir sūneliu vėl grįžo į ligoninę, iš kurios netrukus išvažiavo namo. Naujagimį tėtis išnešė automobilio kėdutėje, kurią pritvirtino automobilyje, gale, kur sėdėjo ir Kate Middleton, o pats atsisėdo priekyje.

Didžiojoje Britanijoje, kaip ir Lietuvoje, galioja įstatymas, kad visi vaikai, naujagimiai taip pat, privalo būti vežami jiems pagal ūgį ir svorį pritaikytose automobilio kėdutėse.

Ligoninėje praleido vos parą

3 kg 800 gramų svorio berniuko laimingi tėvai susilaukė liepos 22 -osios popietę. Taigi, ligoninėje jie praleido vos parą.

Lietuvos gimdymo namų praktikoje sveikas naujagimis su mama iš gimdymo namų paprastai išrašomas trečią parą. Jei buvo atlikta cezario pjūvio operacija - dar vėliau.

Tėvai, norintys iškeliauti namo su vaiku anksčiau, pavyzdžiui, po paros, turi kreiptis su specialiu prašymu.

Nuotraukose: pirmasis viešas mažoji Kembridžo princo pasirodymas ir išvykimas iš ligoninės namo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis