Trys seserys pagimdė tris sūnus vieną mėnesį

Dvi seserys savo sūnus pagimdė tą pačią dieną, toje pačioje ligoninėje. Trečiasis pusbrolis buvo gimęs vos prieš kelias savaites.

Smagūs sutapimai

Kartais likimas iškrečia labai smagių pokštų. Štai trys seserys iš Jutos valstijos (JAV) savo sūnų susilaukė kone vienu metu.

Kristal (25), Misti (24) ir Courtnee (21) turės bendrų kalbų ilgam, o jų trims sūnums, tai yra, trims pusbroliams,  bus smagu augti. Istorija prasidėjo nuo vyriausiosios sesers, kuri jau augino penkerių metų berniuką ir kelerius pastaruosius metus svajojo apie šeimos pagausėjimą.

Pirmoji apie nėštumą pranešė vidurinėlė sesuo. Po kelių savaičių jauniausioji, juokais paklausė, gal dar liko laisvas nėštumo testas, nes ji irgi laukiasi! Kai abi būsimosios mamos pasipasakojo apie tai vyriausiajai, ši negalėjo patikėti. „Aš irgi laukiuosi", - laiminga pasakė ji.

Visi gimė liepos mėnesį

Liepos 3 dieną gimė pirmasis pusbroliukas, jį pagimdė pirmoji apie nėštumą sužinojusi vidurinė sesuo. Tada kelias savaites buvo ramu.

Likusios dvi seserys  į ligoninę gimdyti iškeliavo tą pačią dieną, lyg susitarusios.

Žinoma, kad tai smagus sutapimas, tačiau abi jos pagimdė liepos 26 -ąją, toje pačioje ligoninėje. Jų berniukai gimė 65 minučių skirtumu.

Dar nesimatė

Kaip pasakojo žiniasklaidai seserys, kadangi berniukams dar nedaug laiko, kol kas trys mažyliai nematė vienas kito, bet susitikimas jau planuojamas ir įvyks netrukus.

Šis gražus sutapimas lydės tris seseris visą likusį gyvenimą. Augdami pusbroliai galės švęsti kartu gimtadienius ir ko jau ko, bet draugų, jiems, tikėtina, niekada netruks.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis