Kaip Facebook'as išpildė dvejų metų Luko svajonę

Jeigu esate Facebook'o dalyvis, tikriausiai, yra buvę, kad jūsų draugai prašė pasidalinti vienu ar kitu skelbimu: dingo žmogus, pasiklydo šuniukas ar gatvėje rastas kačiukas. Istorija, kurią dabar papasakosime, ypatinga tuo, kad internautų širdis suvirpino pamestas gatvėje pliušinis meškiukas. Geranoriškų žmonių dėka po trijų mėnesių jis surado savo šeimininką, dvejų metų berniuką Luką.

Meškiuką suradusi dizainerė pasišovė surasti jo šeimininką

„Padėkime pliušiniui meškučiui surasti jo šeimininką. Dalinamės visi šiuo skelbimu! Skubiai", - toks skelbimas su nufotografuotu pliušiniu meškučiu socialiniame tinkle pradėjo plisti vasaros pradžioje. Meškutis rankoje laikė vėliavėlę su užrašu "Noriu namo" ir buvo nufotografuotas sėdintis ant šaligatvio prie namų.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip nepalūžti Londone su keturiais vaikais?
Tiesa ir mitai apie cezario pjūvio operaciją

Skelbimo autorė - dizainerė iš Vokietijos Michaela Daniels, kuri pamestą pliušinį meškutį automobilių stovėjimo aikštelėje Frankfurte prie Maino surado šių metų gegužės 24 dieną. Moteris su savo dukra spėjo pastebėti, kaip jo šeimininkų automobilis nutolsta, o netyčia iškritęs pliušinis žaislas pasilieka. Tačiau ji nespėjo pamatyti automobilio numerių, o pavyti jį nebuvo galimybės.

Išradingoji moteris nusprendė nufotografuoti pliušinį meškiuką, ant kurio rūbelio buvo Luko vardas, ir nuotrauką su prašymu pasidalinti skelbimu išplatino savo Facebook profilyje. „ Meškiukas yra nuliūdęs, nevalgo ir negeria, nors mes, jo įtėviai ir stengiamės. Padėkite jam surasti tikruosius šeimininkus", - rašė skelbime moteris.

Ši, atrodytų, paprasta istorija, sulaukė didžiulio internautų palaikymo. Per kelis mėnesius skelbimu pasidalino keliasdešimt tūkstančių Facebook lankytojų. Kol vieną dieną, praėjus trims mėnesiams nuo istorijos pradžios, šeimininkas atsirado!

Meškutį pametė vienas iš trynukų

Radinį internete pamatė moteris, pažinojusi šeimą, kuriai ir priklausė pliušinukas. Jie buvo pasiguodę, kad atostogų metu, kažkur pakeliui, jų vaikas pametė mylimiausią žaisliuką.

Pasirodo, mielas pliušinukas priklausė vienam iš trynukų - dvimečiui Lukui iš Drėzdeno. Visi trys šeimos vaikai - broliukas Lukas ir dvi jo sesutės šiuos vardinius meškučius turėjo nuo gimimo. Jie buvo mėgstamiausi jų žaisliukai, su kuriais vaikai nesiskirdavo nei miegodami,nei namuose, nei kelionėse.

Laiminga pabaiga ne tik pasakose

Taip laimingo atsitiktinumo dėka meškutis pagaliau surado savo šeimininką. Jį radusi dizainerė nepatingėjo atvažiuoti nemažą atstumą iš vieno miesto į kitą iki trynukų šeimos namų ir pati įteikė žaislą dvimečiui berniukui.

Kadangi ši istorija sulaukė ir Vokietijos žiniasklaidos dėmesio, perdavimo ceremoniją stebėjo televizijos kamera, kuri užfiksavo, kaip berniukas džiaugiasi atgavęs meškiuką. Jis stipriai jį apkabino ir prisiglaudė prie numylėtojo žaislo. O mama vėliau interviu pasakojo, kad dabar berniukas nesiskiria su žaisliuku niekur.

Štai tokia internetinė istorija su laiminga pabaiga. Laimingos meškiuką atgavusios šeimos mama, Ute Dieball, iki šiol nebuvo Facebook narė, tačiau po šios istorijos socialiniame tinkle prisiregistravo ir ji.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis