Bręsta skandalas: kas yra karališkojo kūdikio tėvas?

Prieš mėnesį Didžioji Britanija, o ir visas pasaulis, šventė karališkojo princo Džordžo gimimą. Trečiasis įpėdinis eilėje į sostą, atrodo, ne visiems atnešė tik džiaugsmo.

Britų karališkoje šeimoje bręsta skandalas? Kaip praneša užsienio žiniasklaida (showbizspy.com; focus.de ir kiti), princo Charleso žmona Camilla Parker - Bowl suabejojo, ar nereikėtų atlikti tėvystės testo. Tiesa, informacija pateikta remiantis neįvardintu šaltiniu, kuris sakė, kad Camilla norėtų, jog DNR tyrimas patvirtintų, ar princas George'as Alexanderis Louisas - tikrai Kate Middleton ir princo Williamo sūnus.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Linksmas video: mama šoka iš džiaugsmo, kai vaikai po atostogų išeina į mokyklą

Kas yra kūdikis "barakuda"?

Kaip spėliojama Showbizspy.com, apie tai prabildama Camilla Parker - Bowles nori mesti šešėlį ant marčios Catherine - jos populiarumo ir paprastų žmonių meilės išties galima pavydėti.

Atrodo, kad Kembridžo kunigaikštienės anyta negali susitaikyti su tuo, jog Williamas ir Kate myli vienas kitą ir yra laimingi, apie tai rašo StarHit.

31 -erių metų Catherine populiarumas nėštumo ir gimdymo metu tik dar labiau padidėjo. Visuomenės smalsumą dėl naujojo šeimos nario, karališkoji pora stengiasi patenkinti kiek įmanoma: praėjus parai po gimdymo princas su žmona ir sūnumi pasirodė viešai šalia ligoninės budėjusiems žurnalistams.

Po mėnesio pasirodė ir pirmosios viešos nuotraukos, darytos jų šeimos sode, taip pat jaunasis tėtis davė pirmuosius interviu, kuriuose pasakoja apie nelengvą vaidmenį būti jaunu tėčiu.

„Dabar man svarbiausia yra žmona ir sūnus. Ir šuo", - juokdamasis sakė viename interviu princas Williamas.

Jeigu ši informacija pasirodys esanti ne iš piršto laužta, tai populiarumo 66 -erių Camillai Parker - Bowles tikrai nepridės. Jos siūlymas atlikti tėvystės testą ir įsitikinti, ar karališkasis kūdikis tikrai turi karališkojo kraujo, tautiečiams kažin ar patiks.

Be to, tai primena seną istoriją, kuomet buvo suabejota ir paties princo Williamo kilme. Spekuliacijų, kad jis - ne princo Charleso sūnus, o Velso princesės Dianos slaptos meilės, būta jau prieš keliolika metų.

Matyt, tokia jau karalių dalia - nuolat girdėti apie save ne tik būtus, bet ir nebūtus dalykus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis