Interjero dizaino diena mažiesiems Kauną papuošė vaikų šypsenomis

Kaune šeštadienio popietę vyko Interjero dizaino diena mažiesiems.

Prie namo inžinerijos ir interjero centro NIC susirinkusius vaikus džiugino kūrybinės dirbtuvės su Nykštuku Tuku, kurių metu vaikai žaisdami susipažino su interjero kūrybos procesu.

Dirbtuvės vyko šalia centro plytinčioje pievoje pastatytoje žaidimų palapinėje. Vaikai spalvino erdvinius namų interjerus, iš plastilino lipdė baldus, karpė ir lankstė namelius, žaisdami susipažino su interjero dekoravimo subtilybėmis.

„Džiugu, kad susirinko toks gausus būrys mažųjų. Vaikų klegesys praskaidrino centro erdves. Smagu buvo matyti tiek daug besišypsančių veidų. Tikimės, kad šis renginys prisidėjo prie vaikų kūrybiškumo ugdymo", - pasakoja NIC atstovas Nerijus Urbonavičius.

Tuo metu, kol vaikai žaidė, tėvai konsultavosi su namo inžinerijos ir interjero specialistais, kurie konsultavo apie interjero dekoravimo subtilybes, apšvietimo įtaką erdvės formavimui, apdailos medžiagų derinimą interjere.

Ant didelio tapeto vaikai kartu piešė bendrą svajonių kambarį. Vaikų svajonių kambario piešinys siekė 24 metrus.

„Deja, rekordo pasiekti nepavyko, tačiau nenuleisime rankų ir sieksime, kad šis piešinys būtų tik pradžia didžiausio vaikų piešinio Lietuvoje. Tikimės prie šios iniciatyvos ateityje pritraukti daugiau vaikų iš įvairių miestų", - pasakoja N. Urbonavičius.

Kviečiame pasižiūrėti video reportažą bei gražiausias akimirkas iš Interjero dizaino dienos mažiesiems.

Užsakymo nr.: PT_62422155

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis