Giliai įmigusi moteris pramiegojo gimdymą

25-erių metų studentė iš Didžiosios Britanijos užmigo taip, kad beveik pramiegojo savo gimdymą. Jos nepažadino net prasidėję sąrėmiai.

Pribudo per vėlai


25- erių metų studentė Sara Pirson iš vieno Londono koledžo, humanitarinių mokslų skyriaus, savo gimdymo beveik neprisimins. Priežastis neįtikėtina ji jį kone pramiegojo!


Kai pabudo, Sara iš karto pasakė savo draugui, būsimo vaikučio tėčiui, kad jaučiasi kažkaip keistai. Kol porelė susivokė, kas čia dabar vyksta, jų sūnelis jau buvo visai šalia.


Tą pačią dieną, prieš kelias valandas, Sara su draugu buvo nuvykę į ligoninę, mat jai nubėgo vaisiaus vandenys. Tačiau gydytojai, apžiūrėję moterį, nusprendė, kad gimdymas dar toli, nes gimdos kaklelis nebuvo prasivėręs, kitų gimdymo ženklų nesimatė. Kaip ir liepta, moteris su vyru, grįžo namo, kad pailsėtų prieš „didelį darbą. Medikai buvo liepę moteriai sukaupti jėgas, geriausia pamiegoti.


Pamatė sūnelio plaukučius


Tačiau viskas vyko tokiu žaibo greičiu, kad prabudusi Sara jau buvo bebaigianti gimdyti, ji jau galėjo apčiuopti belendančią sūnelio galvytę.


Grįžusi iš ligoninės pora prigulė, ir kaip vėliau pasakojo žiniasklaidai, miegojo apie dvi valandas. Žmonos prižadintas vyras ėmė apžiūrinėti moterį ir pats savo akimis pamatė skubančio į pasaulį naujagimio plaukučius. "Jis jau čia! suprato žaibiško gimdymo dalyviai, ir puolė skambinti greitajai pagalbai.


Kol ji atvažiavo, greitosios pagalbos darbuotoja telefonu nurodinėjo vyrui, ką jis turi daryti. Tiesa, iš pradžių specialistė nepatikėjo ir kelis kartus perklausė, ar tikrai vyras matė belendantį vaikutį. Įsitikinusi, kad tai ne juokai, specialistė profesionaliai aiškino, ką ir kaip turi daryti netikėtai pribuvėju tapęs vyras.


Moteris neprarado savitvardos ekstremalioje situacijoje


Kai atvažiavo greitoji pagalba, ką tik gimęs berniukas, vardu Čarlis, buvo mamos glėbyje. Kaip sakė šio neeilinio įvykio liudininkai, gimdyvė buvo pakankamai rami, kaip galima įsivaizduoti panašioje situacijoje.


„Aš buvau ne juokais sutrikęs, tačiau Saros ir telefonu konsultavusios medikės dėka viskas baigėsi laimingai. Svarbiausias darbas teko Sarai, kuri laikėsi šauniai, aš tik turėjo priimti vaikutį ir paduoti jį mamai, britų Daily mail sakė jaunasis tėtis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis