12 berniukų auginanti šeima svajoja apie mergaitę FOTO

Tikimybė susilaukti norimos lyties vaikučio visada yra 50:50. Vienai šeimai iš JAV likimas buvo ypač dosnus - dovanojo 12 vaikų, ir visus - berniukus!

Šiemet namus papildė dvyliktasis sūnus!

Mičigane (JAV) gyvenančių Jay ir Kateri Schwandt šeimoje rausva spalva - retenybė. Dar šiais metais pora turėjo vilties, kad pagaliau jų rūbų spintoje atsiras rausvų šliaužtinukų ir mezginukų, bet tai neįvyko. 

Rugpjūčio mėnesį pasaulį išvydo dvyliktoji šeimos atžala - berniukas Tucker Ray. Iš viso Schwandt šeimoje dabar auga 12 berniukų!

TAIP PAT SKAITYKITE:
Auskarai kūdikiui: taip ar ne?
9 keičiausios vietos, kur gimdė moterys

12 šeimos sūnų yra ne tik draugiški broliai bet ir vienas kito draugai.
Scanpix

"Mes iš anksto žinojome, kad vėl laukiamės berniuko, todėl nebuvo nei nusivylimo, nei didelio šoko, kad gimė ir vėl sūnus", - sakė tėtis Jay. 

Mažylis papildė vyriškąjį šeimos būrį, kuris iš tiesų didelis: namuose jau auga 21, 17, 16, 14, 11, 10, 8, 6, 5, 3 ir beveik 2 metų berniukai. 

Pora prisipažįsta, kad gimstant būtent mergaitės laukė iki 7 -ojo vaiko, vėliau susitaikė su mintimi, kad likimas jiems duoda tik sūnus.
Scanpix

Tik tarp pirmųjų dviejų sūnų šeima buvo padariusi ketverių metų pertrauką, o po to berniukai gimė kas vienerius arba dvejus metus.

Namai, pripildyti testosterono

"Mūsų namuose daug testosterono", - juokiasi tarp vyrų pagerbta mama.

Iš tiesų, neatrodo, kad šeima labai liūdėtų, kad likimas jiems padovanojo tik vienos lyties vaikučių. Jie sako, kad lyties pats nesuplanuosi, tai nulemta iš aukščiau. Mažyliu broliuku džiaugiasi ir vyresnieji broliai, sakydami, kad jiems nereikia kitur turėti daug draugų, nes namuose jų turi net 11.

Schwandt namuose pagalbininkų netrūksta.
Scanpix

Šeimos galva turi savarankišką verslą, todėl džiaugiasi, kad lankstus darbo grafikas leidžia daugiau laiko pabūti namuose bei padėti žmonai tvarkyti namų ūkį.

Šią vasarą gimęs berniukas - dvyliktasis šeimos sūnus.
Scanpix

Ar jie dar bandys susilaukti mergaitės? Šeima nesako nei taip, nei ne. „Jeigu bus lemta turėti mergaitę, mes ją labai mylėsime", - sako ji.

Mama Kateri savo namus vadina "pripildytais testosterono".
Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis