Slapukai: TOP 7 Lietuvos įžymybės, kurios labiausiai slepia vaikus FOTO

Kai kurie žinomi Lietuvos žmonės savo gimusius vaikus slepia po devyniais užraktais. Jie nesifotografuoja su šeima žurnaluose, o pagauti paparacių gatvėje puola dengti savo kūnu vaiką, kad tik jo nenufotografuotų. Kas jie, didžiausi slapukai?

Rūta Ščiogolovaitė savo penkerių sūnaus Adomo nesivedžioja į vakarėlius, nedalyvauja viešuose renginiuose, kuriuose gali būti fotožurnalistų. 2008 metų sausį pirmagimio sūnaus su buvusiu vyru Deividu Meškausku susilaukusi dainininkė šiuo atveju laikosi nuostatos, kad apie vaiką ji nekalba, saugodama jo teisę į privatumą.

DELFI / Šarūnas Mažeika

TAIP PAT SKAITYKITE:
Įdomus video, kuriame 2 metų mergaitė atpažįsta visus automobilius
Trijų vaikų mamos firminis receptas: bananiniai Snickers keksiukai

Aktorė ir dainininkė Inga Jankauskaitė - trijų vaikų mama. Pirmasis sūnus Kostas gimė pirmoje moters santuokoje. Dabar TV laidų vedėja susituokusi antrą kartą, ir apie jos dvynius iš antrosios santuokos žinoma nedaug. Nepavyko aptikti jokių pėdsakų žiniasklaidoje, kad ji būtų atviravusi, kaip jai sekasi būti daugiavaike mama bei auginti dvynukus.

DELFI / Kiril Čachovskij

Dainininkas Stano - taip pat paslaptingas tėvelis. Šią vasarą pasklido žinia, kad dainininkas Stanislovas Stavickis - Stano susitaikė su buvusia žmona Indre. Poros keliai buvo išsiskyrę keleriems metams, tačiau bendras turtas - sūnus Ričardas - panašu, jog juos vėl suartino.

A.Solomino nuotr.

Baigiantis metams dainininko sūnus švęs ketverių metukų sukaktį. Atrodo, kad vyras nuosekliai laikosi šeimos slaptumo politikos, kurios tradiciją pradėjo per vestuves, kuomet visais būdais stengėsi pasislėpti nuo žiniasklaidos.

Žurnalistė ir TV laidų vedėja Jovita Valeikaitė - ne tik viena stilingiausių Lietuvos žurnalisčių, bet ir atsidavusi mama. Tie, kas savo akimis regėjo penkerių metų dukrytę Indiją Mariją, tvirtina, kad tamsaus gymio mažylė - ypatinga gražuolė. Tačiau mes to patvirtinti negalime, nes Jovita nesuteikia progų fotografuoti savo brangiausią turtą.

BTV

Kai renginyje moteris pasirodo su dukryte, ji mandagiai paprašo fotografų gerbti jos apsisprendimą ir nefotografuoti mažylės.

Dainininkas Alanas Chošnau ką tik tapo tėčiu kvadratu - susilaukė dukrytės Izabelės. Su žmona Valda žinomas vyras dabar augina porelę - naujagimę bei 2012 metais vasario mėnesį gimusį sūnų Augustą Alaną.

DELFI / Tomas Vinickas

Malonūs rūpesčiai susilaukus dukrytės Alanui dvigubi - mat dainininkas ruošiasi 2014 metų vasario mėnesį vyksiančiam „Naktinių personų" turui „Po 20 metų". Apie kūrybinius planus bei muziką dainininkas kalba mieliau ir atviriau, negu apie šeimą.

Trejų metų dukrytę Tėją auginanti Goda Sabutytė - Alijeva vėl netrukus gimdys ir padovanos vyrui, krepšininkui Rolandui Alijevui, sūnų arba dukrytę, o mažajai Tėjai - broliuką arba sesutę.

Asmeninio archyvo nuotr.

Gražuolė dainininkė gerbėjams nesuteikia daug progų paspėlioti, į ką gi panaši jos dukrelė, nes viešos Godos ir jos šeimos nuotraukos - tikra retenybė. Belieka spėlioti, kieno bruožus paveldėjo mažylė - šviesius ir švelnius mamos ar tamsesnius į ryškesnius tėčio.

Dainininkė Šorena Džaniašvili ir aktorius Audrius Bružas laikosi principo apie šeimą ir tuo labiau vaikus nekalbėti. Prieš metus pirmagimio sūnaus Mykolo susilaukusi šeima mieliau kalba apie savo kūrybinius planus, kurių jiems pastaruoju metu netrūksta.

Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Šorena šiuo metu dalyvauja LRT muzikiniame konkurse „Auksinis balsas", į kurį atėjus viešumo sunku išvengti. Tačiau moteris sako, kad tai jai netrukdo. „Esi viešas žmogus tiek, kiek nori būti. Aš niekada nepasakoju apie savo vaiką arba šeimą, ir niekas neprivers manęs to daryti," - interviu sakė Šorena.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis