Nėščia balerina žada šokti iki gimdymo FOTO

Mary Helen Bowers kūnas grakštus ir lankstus, tačiau pūpsantis apvalus pilvukas išduoda, jog netrukus ji gimdys.

Visai neseniai kone viso pasaulio žiniasklaidą apskriejo įstabios nuotraukos, kuriose - paskutinį mėnesį nėščia balerina pasirengusi šokiui.

Garsi amerikietė balerina Mary Helen Bowers savo socialinio tinkle Instagram paskyroje talpina neįtikėtinas foto, kurios internautus priverčia Ir aikčioti, ir žavėtis, ir piktintis.

TAIP PAT SKAITYKITE:
13 dalykų, kurių pagimdžiusios nesako savo draugėms
Populiariausi ir keisčiausi vardai 2013 metais

33 -ejų metų šokėja fotografuojasi viena ar kita baleto poza. Ji sako, kad tokiu savo poelgiu nori parodyti kitoms būsimoms mamoms, kad nėštumo metu galima palaikyti gerą fizinę formą ir gerai jaustis.

Amerikietė balerina Mary Helen Brown suderina šokį ir nėštumą.
Vida Press

Mary Helen Bowers savo baleto treniruočių neatsisakė ir pastojusi, tiesa, ji neslepia, jog dėl to visada konsultuojasi su gydytoju ir atlieka tik tuos pratimus, kuriuos jai leidžia medikai. "Dabar svarbiausia yra vaikučio gerovė", - viename interviu sakė ji. - O gera fizinė forma padeda gerai jaustis nėštumo metu bei išvengti tam tikrų negalavimų, pavyzdžiui, nugaros skausmų ir tinimo".

Nuotraukų galerijoje - Mary nėštumo akimirkos:

Balerina yra ilgametė "New York City Ballet" trupės šokėja, vėliau įkūrusi savo baleto studiją ir pavadinusi ją "Ballet Beautiful". Ji yra "Victoria's Secret" modelių trenerė, taip pat padėjusi aktorei Natalie Portman pasiruošti filmui „Juodoji gulbė", kuriame pastaroji vaidino baleto šokėją. Jos klientų sąraše - garsios pavardės, tokios kaip Liv Tyler, Kirsten Dunst, Zooey Claire Deschanel. Prieš metus balerina išleido knygą apie baleto įtako kūno grožiui.

Balerina neketina liautis šokusi iki pat gimdymo, nors skeptikai ir ragina ją pailsėti, primindami, kad nėštumo metu pasikeičia moters kūno svorio centras, todėl padidėja traumų ir kitų rizikų tikimybė.

Trumputė, aptempta suknelė, aukštakulniai bateliai ir pūpsantis nėščiosios pilvas - tai tarsi vizitinė balerinos kortelė. Ši jos nuotrauka - iš "Victoria's Secret" madų šou.

Ant raudonojo kilimo besilaukianti Mary visada pasirodo su aukštakulniais ir aptempta trumpa suknele.
Vida Press

Savo nėštumą balerina apibūdina kaip lengvą ir malonų. Be to, nėštumas ją įkvėpė naujiems darbams - Manhetene įsikūrusioje baleto studijoje pradėjo taikyti naują savo sukurtų baleto pratimų nėščiosioms kompleksą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis