Tris vaikus praradusią šeimą aplankė stebuklas

Jeigu apie šią šeimą kada nors bus parašyta knyga arba susuktas kino filmas, pavadinime teisėtai galėtų būti žodis "stebuklas". Tai, ką per paskutiniuosius šešerius metus išgyveno Lorie ir Chris Coble šeima iš JAV, galima pavadinti ir juodžiausia tragedija, ir didžiausiu stebuklu.

Autoavarijos metu tėvai prarado visus tris savo mažus vaikus. Tačiau tuoj po laidotuvių vyras su žmona sutarė vėl susilaukti vaikučių, ir pastojusi moteris sužinojo - pilve gyvena trynukai! Taip būna ne tik kino scenarijuose, bet ir realiame gyvenime.

Negana to, trynukų lytys yra būtent tokios, kokios buvo ir žuvusių mažylių - dvi mergaitės ir berniukas. Tačiau apie viską iš pradžių.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Knygas skaitanti 3 metų Austėja stebina savo gabumais
Ar negimęs kūdikis jaučia mamos patiriamą džiaugsmą ar stresą?

Tai nutiko prieš penkerius metus, pavasarį, netrukus po penktojo vyriausio šeimos vaiko Kyles gimtadienio. Jis su sesutėmis Emma (4) ir Katie (2) bei drauge su mama ir močiute važiavo šeimos automobiliu. Piko valanda. Automobilis judėjo lėtai, nes pateko į kamštį. Už jų stovėjo vilkikas, kuris staiga pajudėjo ir visa savo galia įsirėžė į automobilio Lorie vairuojamo automobilio galą. Visi trys mažyliai, kurie sėdėjo ant galinės sėdynės, žuvo.

Nelaimės vieta, kurioje žuvo visi trys šeimos vaikai.
Vida Press

Tai buvo sunkiai nupasakojamas laikotarpis, kurį teko išgyventi šiai jaunai šeimai. Per vieną akimirką jie neteko viso savo turto - trijų vaikų.

Tačiau tragedija suvienijo vyrą su žmona ir jie davė vienas kitam žodį niekada nesiskirti, o ilgai netrukus vėl pabandyti tapti tėvais.

Lorie ir Chris tai pavyko, nors sakoma, kad panašūs išbandymai neretai šeimas išardo, o ne suvienija.

Atsigavę po laidotuvių, vyras ir žmona ėmėsi tęsėti savo pažadą. Jie kreipėsi į pagalbinio apvaisinimo specialistus. Lorie pavyko pastoti iš pačio pirmo bandymo. Ir tai, kas labiausiai nustebino - ji pasirodė po širdimi nešiojanti trynukus!

Šeimos gyvenimas sulaukė didelio žiniasklaidos dėmesio.
Vida Press

Po sėkmingo nėštumo moteris pagimdė trynukus - berniuką ir dvi mergaites. Vaikus pavadino Ashley, Ellie ir Jake.

Dabar jau paaugę vaikai žino, kad turi dar brolį ir dvi sesutes, kurie juos stebi iš dangaus. Prieš kelerius metus Oprah Winfrey laidoje dalyvavusi šeima prisipažino, jog dažnai aplanko žuvusių vaikų kapelius.

Dabartiniai mažyliai jokiu būdu nėra žuvusiųjų vaikų pakaitalas, ir jų neatstoja. Tačiau trynukai yra tas gyvenimo stebuklas, kuris Lorie ir Chris grąžino akių spindesį bei mokėjimą džiaugtis šia diena.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 100 Lt vertės apatinių rūbų parduotuvės čekį.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis