Tėtis 14 metų kas savaitę filmavo dukterį: kas iš to išėjo VIDEO

Šaunūs tie tėčiai, kurie sugalvoja tokių dalykų, į kuriuos žiūrint norisi garsiai stebėtis ir žavėtis. Apie vieną iš jų papasakosime šiandien.

Sukurti šį 4 minučių vaizdo įrašą olandui Fransui Hofmeesers prireikė net keturiolika metų! Tėvai mėgsta filmuoti pirmuosius vaikučių gyvenimo metus, tačiau vėliau šį pomėgį tarsi pamiršta...

TAIP PAT SKAITYKITE:
Vyras filmavo žmonos nėštumą ir sukūrė jautrų filmuką

3 mėn. po gimdymo į darbą grįžusi Gintarė: graužė kaltės jausmas, jaučiausi bloga mama

Franso duktė Lotte gimė 1999 -aisiais metais spalio 28 dieną. Praėjusį rudenį merginai sukako 14 metų. Kiekvieną savaitę tėtis filmavo savo dukrytę iki šių dienų, kai jai suėjo 14 metų.

Iš visos medžiagos tėtis sumontavo 4 minučių vaizdo įrašą, kurį žiūrint posakis „Svetimi vaikai auga labai gretai" yra teisingas, kaip niekada.


Labai žavu matyti, kaip iš mažo ir bejėgio kūdikėlio išauga mergina. Smagus prisiminimas, kurį savo namų bibliotekoje norėtų turėti kiekvienas, ar ne? Beje, tėtis turi savo interneto puslapį, kuriame žada, jog bus ir šio filmo tęsinys. Lauksime!

Per tris dienas, kai filmukas buvo patalpintas Youtube tinkle, jį pamatė arti milijono internautų. Pasižiūrėkime drauge.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis