Jaudinantis video apie kūdikio laukimą ir gimimą

Originalus ir netikėtas vaizdo įrašas apie nėštumą ir gimdymą. Jo pagrindinis herojus yra... pliušinis meškiukas!

Kai Aimee ir Chrisas Knutsonai iš JAV sužinojo, jog laukiasi mažylio, jiems kilo mintis sukurti vaizdo filmuką apie nėštumą ir būsimą vaikelį. Netikėta tai, kad pagrindinį vaidmenį jų filmuotoje medžiagoje atlieka... pliušinis meškiukas.

Širdį virpinantis Knutsonų vaizdo įrašas sujaudino internautus. Per kelias savaites nuo sukūrimo, jį Youtube pamatė beveik 800 000 žmonių. Pliušinio meškiuko ir kūdikėlio draugystė yra ypatinga - prasideda ji tada, kai žaisliukas netyčia pamato vonioje gulintį nėštumo testą. Jis rodo du brūkšnelius. Taip, šiuose namuose po 9 mėnesių atsiras mažas vaikas, būsimas meškučio draugas.

POPULIARIAUSI VAIZDO ĮRAŠAI:
25 -ą nėštumo savaitę gimusį vaiką filmavęs tėtis sukūrė ypatingą filmuką
Užburiantis video: maudomi kūdikiai jaučiasi it būdami mamos pilve
Neįtikėtino balso devynmetė dainininkė

Mažasis poros sūnelis Henris Davidas Knutsonas šiuo metu yra vos kelių savaičių amžiaus. Tačiau jis jau turi ištikimą draugą, gyvenantį jo lovelėje - pliušinį meškiuką. Su meile sukurtas vaizdo įrašas sulaukė gražių atsiliepimų. Kaip interneto portalui Daily News sakė Henrio Davido tėtis, iš viso buvo nufilmuota daugiau kaip 60 valandų medžiagos, iš kurios sumontuotas pusantros minutės filmukas.

Mineapolyje gyvenanti šeima neatmeta galimybės kurti ir filmuko tęsinį, juk laikui bėgant draugystė tarp vaiko ir pliušinio meškiuko tik stiprės.

Filmas prasideda tada, kai meškiukas suranda teigiamą nėštumo testą. Vėliau jis pamato ant stalo stovinčią ultragarso nuotrauką, dar vėliau meškiukas, žvelgdamas pro langą, pamato, kaip į namus tėtis ir mama parsineša ką tik gimusį mažylį...

Pasižiūrėkime jausmingą vaizdo įrašą, kuris originaliai atskleidžia naujos gyvybės laukimą ir parodo džiaugsmą, kuris aplanko namus, jam gimus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis