Ar tikrai K.Middleton vėl laukiasi?

Nebuvo mėnesio ar net savaitės, kai kuris nors leidinys pasaulyje nepaskelbtų „ypatingos" žinios - princas Williamas ir Kate Middleton turės dar vieną kūdikį! Nežinia dėl kokių priežasčių šią savaitę tokių pranešimų kaip niekad daug. Liepos 22 -ąją pirmagimis poros sūnelis George'as švęs pirmąjį gimtadienį.

Ne vienas interneto portalas jau surengė ir skaitytojų apklausą: kas gims dabar Didžiosios Britanijos karališkajai porai - berniukas ar mergaitė? Kai kas skelbia, kad K.Middleton laukiasi dvynukų. Kaip įrodymai pateikiamos nuotraukos, kuriose Kembridžo kunigaikštienė atrodo pavargusi, arba kuriose ji stovi savo mėgiama poza - laikydama abi sunertas rankas priekyje, tarsi dengdama pilvelį.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Beatos Nicholson patarimai, kaip surengti įsimintiną gimtadienį
Aistros dėl mažosios princesės suknelių

Vida Press

Tiesa, šaltiniai, kurie esą įvardija Kate esant nėščią, neatskleidžiami. Arba bent nėra visiškai patikimi. Štai Australijos New Day cituoja Kembridžo kunigaikštienės vaikystės draugę Jessica Hay. Esą būtent ji dabar prasitarė, jog George'as turės broliuką ar sesutę. Esą artimiausiomis savaitėmis ar mėnesiais ši naujiena turėtų būti patvirtinta oficialiai, karališkųjų rūmų atstovų.

Nors daug kas ir netiki šia žinia, būtent minėtoji Jessica Hay bene pirmoji prasitarė apie Kate nėštumą 2012 metų lapkričio mėnesį. Tada žinia buvo tikra.

Kai kurie apžvalgininkai sako, jog Kate ir Williamas seniai norėjo vaikų, tarp kurių būtų nedidelis amžiaus skirtumas. Juk ir Kate su Pippa, ir Williamas su Harry yra artimi būtent dėl nedidelio tarpusavio amžiaus skirtumo.

Vida Press

Kaip ten bebūtų, gandai ir lieka gandais, kol nėra patvirtinti oficialiai. Liepos 22 -ąją trečiasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą, mažylis George'as, švęs savo pirmąjį gimtadienį. Kas žino, gal viena iš brangiausių dovanų, jam padovanotų tėvų, ir bus naujiena apie tai, kad jis augs nebe vienas...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis