Interneto hitas: šuo nuramina verkiantį vaiką

Portale Tavovaikas.lt jau publikavome keletą vaizdo įrašų, kuriuose įamžinti su šeimos mažiausiais nariais bendraujantys šunys. Šį kartą norime papasakoti apie ypatingą šunį - biglį Čarlį. Jį galima vadinti tikrų tikriausia interneto žvaigžde, o vaizdo įrašai su juo yra itin populiarūs tarp internautų.

Šuo Čarlis - interneto žvaigždė

Youtube tinkle „Charlie da Dog" turi daugiau kaip dešimt tūkstančių abonentų, kurie stebi kiekvieną keturkojo žingsnį ir noriai dalijasi su savo bičiuliais Čarlio nuotykiais. O šių pastaruoju metu šeimoje netrūksta, mat neseniai Čarlio šeimininkams gimė vaikelis.

Šį kartą vaizdo įrašas, kuriuo paskutinėmis dienomis ir savaitėmis noriai vienas su kitu dalijasi interneto vartotojai, nufilmuotas Čarlis ir mažiausias šeimos narys. Tiksliau, narė, mažylė Laura.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Iš Vilniaus važiavo gimdyti į Kauną
Pasaulis sveikina princą George'ą su pirmuoju gimtadieniu

Vaikutis ilsisi savo kėdutėje, kai atbėgęs šuo jam iš panosės nukniaukia žaisliuką. Laura ima verkti. Šuo, reaguodamas į tai, ima nešti jai vieną žaislą po kito. Ir dar, ir dar, ir dar...

Linksmas vaizdelis, kurį kviečiame pažiūrėti drauge:

Tas pats Čarlis mums pažįstamas iš kito vaizdo įrašo, kuriame jis paslaugiai padeda tėvams pakeisti mažylei Laurai sauskelnes:

Jeigu esate nufilmavę smagių vaizdelių su savo vaikučiais, visada laukiame jų el. paštu tavovaikas@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis