Tėvai sugalvojo originalią išeitį, kaip nesupainioti vienodų trynukų

Kai gatvėje sutinkame mamą, stumiančią dvynukų vežimą, dažniausiai nusišypsome: "Ach, kaip miela..." Neretai kyla ir kita mintis: "O kaip ji atskiria savo vaikučius? Ar niekada nesupainioja?". Pasirodo, kad pasitaiko ir tokių nelemtų akimirkų, kai vienodi mažyliai supainiojami.

Identiški dvyniai ir tryniai - neįtikėtinai panašūs vienas į kitą

Dvynukai ne visada gimsta panašūs it du vandens lašai. Jei jie yra identiški, vienos lyties, tada panašumas neabejotinas. Jeigu vaikučiai yra skirtingos lyties, neidentiški, jie yra panašūs tiek, kiek būna paprastai panašūs brolis ir sesuo.

Apie identiškus dvynukus ir trynukus sklando daug įvairiausių kalbų. Žmones stebina ir neretai glumina jų panašumas, taip pat domina tarpusavio ryšys, apie kurį kalbama kaip apie itin ypatingą ir artimą.

TAIP PAT SKAITYKITE:
9 auksiniai patarimai, kaip auklėti vaikus jų nebaudžiant
Kaip atspėti, kas gims - berniukas ar mergaitė

Dabar įsivaizduokite situaciją, kai gimsta ne du išoriškai vienodi mažyliai, o... trys. Kaip nesupainioti, kur kuris, jeigu nė vienas neturi jokio ypatingo ženklo - apgamo, dėmelės ar panašiai.

Išradingi tėvai sugalvojo originalią išeitį

Velse gyvenantys Karen ir Ian'as Gilbert prisipažįsta, kad iš pradžių gerokai paprakaituodavo, kol atskirdavo, kuri mažylė iš tiesų yra kuri. Kartais ir susipainiodavo... Šios šeimos istoriją aprašęs britų "Daily mail" informuoja, jog jauna šeima augina identiškas trynukes dukrytes.

Jauni tėvai susidūrė su problema, jog jų it tris vandens lašai panašias mergaites sunku atskirti net ir jiems patiems. Tada išradingi tėvai sugalvojo išeitį - jie savo dukryčių kojų nagus ėmė dažyti skirtingais nagų lakais. Be kita ko, ne bet kokiomis spalvomis. Mažylės vardu Fiona (FFion) nagučiai nudažyti fuksijų spalva, Medison (Maddison) - mėtine spalva, o Peidžės (Paige) nagučiai - purpurine. Kiekviena spalva atitinka pirmąją mergaičių vardo raidę.

Mama Karen (33) patenkinta, kad toks būdas pasiteisino su kaupu. Pasak jos, lakuoti mažylių nagučiai - ne grožio ar mados reikalas. Tai tiesiog būtinybė jų šeimoje, padedanti laikytis tvarkos ir nesipainioti. Dabar jau tėvams nekyla klausimų, kuri yra kuri, be to, labai palengvina tėvų darbus. Pavyzdžiui, dabar jau nekyla rizika du kartus iš eilės pamaitinti ar išmaudyti tą pačią mažylę.

Tikisi, kad augant mergaitės įgis savitų veido bruožų ir skirsis viena nuo kitos

Tėvai tikisi, kad augant mergaitėms, jos įgis vis daugiau skirtingų veido bruožų, tada nebereiks joms kasdien lakuoti nagučių.

Trynukės gimė po cezario pjūvio operacijos dviem mėnesiais anksčiau laiko. Jos ką tik atšventė pirmąjį gimtadienį.

Tėvai paskaičiavo, kad joms per savaitę prireikia apie 120 sauskelnių ir 84 buteliukų pieno. Mergaitės turi ir vyresniąją 4 metų sesutę. Be to, mažylės filmuojasi viename TV seriale, kur vaidina vieną kūdikį. Kadangi jos yra trys ir visiškai vienodos, tai joms visai nesunku.

Žaviąsias trynukes ir jų lakuotus nagučius galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis