Išrinktos stilingiausios šeimos FOTO

Didžiosios Britanijos portalas My1stYears.com šiomis dienomis paskelbė stilingiausiųjų šeimų reitingą. Jo viršuje - legendinio futbolininko Davido Bekhamo šeima.

1 vieta - Davidas ir Victoria Bekhamai

Už tai, kad Davido ir Victorios Beckhamų šeima verta stilingiausios šeimos vardo, portale balsavo beveik trečdalis visų respondentų (28 proc.)

TAIP PAT SKAITYKITE:
Pagimdė žavioji Holivudo coliukė

Kokiomis charakterio savybėmis pasižymi vasarą gimę vaikai?

Vida Press

Rezultatai kažin ar nustebino, žinant, kad Victorija, atsisakiusi dainininkės karjeros, jau kuris laikas visas jėgas atiduoda savo kaip dizainerės aistrai, kuria rūbus ir, žinoma, pasirūpina savo daugiavaikės šeimos stiliumi. 

Vida Press

Davidas taip pat ne kartą buvo žinomų prekių ženklų reklaminiu veidu, o dabar mados pasaulyje pirmuosius žingsnius žengia ir didieji poros sūnūs - Brooklynas ir Cruzas.

Vida Press

2 vieta - Kim Kardashian ir Kanye Westo šeima

Antroje vietoje - Kim Kardashian ir reperio Kanye Westo šeima. Prieš metus tapę tėvais ir susilaukę dukrytės North West, jie taip pat nusipelnė aukšto internautų įvertinimo. 

Vida Press

Kadangi visai neseniai ši pramogų pasaulio mega pora puikavosi Vogue viršelyje, galima tai vertinti kaip oficialų poros pripažinimą mados pasaulyje. 

Vida Press

Realybės šou išgarsėjusi Kim su seserimi turi joms priklausančių rūbų parduotuvių. 

Vida Press

Be to, ką tik pranešta, jog Kim su seserimi suka į plaukų priežiūros produktų verslą ir žada leisti savo vardo plaukų priežiūros priemones.

3 vieta - Beyonce ir Jay-Z šeima

Trečioji vieta atiteko dainingajai Beyonce ir Jay-Z šeimai. Tiesa, neaišku, ar jie vis dar šeima, nes poros santuoką  ištiko krizė. 

Vida Press

Pasak žiniasklaidos, Jay-Z bando žmoną susigrąžinti visais būdais. Jis dievina jųdviejų dukrelę Blue Ivy ir stengiasi, kad šeima liktų kartu.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo žmonos Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton šeima į stilingiausiųjų šeimų trejetuką nepateko. Jai atiteko garbingoji ketvirtoji vieta.

AP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis