Scarlett Johansson susilaukė dukters ir jau išrinko vardą

Aktorė Scarlett Johansson tapo mama. Tačiau neatviravusi apie nėštumą, moteris neviešins ir mažylės nuotraukų. Aktorės atstovas, patvirtinęs naujieną apie gimdymą, paprašė žiniasklaidos būti supratingiems ir leisti jauniems tėvams džiaugtis vaiko gimimu.

Agentūra AP praneša, jog 29 - erių aktorė ir jos sužadėtinis prancūzų žurnalistas tapo tėvais, tai patvirtino oficialus aktorės įgaliotinis. Scarlett Johansson su sužadėtiniu Romainu Dauriacu susilaukė pirmojo vaiko. Mergaitę tėvai pavadino Rose. Kai kuriose žiniasklaidos priemonėse pasirodė informacija, jog kūdikis gimė ne dabar, o rugpjūčio 19 dieną Niujorke. Kaip ten bebūtų, pranešama, kad ir mažylė, ir mama jaučiasi gera.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Vaizdo pamoka, kaip namuose darželinukui atlikti masažą
Vaiką išmetė iš mokyklos po jo mamos įrašo "Feisbuke"

Aktorė su Romainu pradėjo susitikinėti 2012 metų gruodžio mėnesį, o lygiai prieš metus, 2013 m rugsėjį, susižadėjo. Prieš tai aktorė buvo ištekėjusi už aktoriaus Ryan Reynolds, su kuriuo išsiskyrė.

Vida Press

Nuo žiniasklaidos moteris nėštumo metu buvo atsitvėrusi tylos siena. Apie darbus anksčiau mielai kalbėjusi aktorė apie asmeninį gyvenimą neatviravo.

Niujorko gatvėse patekusi į fotografų akiratį nėščia, ji ne visada mielai pozuodavo - neretai supykusi ir prisidengusi veidą nuo fotoblyksčių, ji kuo labiau norėjo išvengti dėmesio.

Vida Press

Sveikiname jaunus tėvus!

Parsisiųskite Tavovaikas.lt programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis