Fotografas įamžino tai, ko patirti nenorėtų niekas FOTO

Nuotraukos, kuriose įamžinti naujagimiai, yra ypatingai mielos. Tai viena iš sparčiausiai populiarėjančių fotografijos sričių. Tačiau fotografuoti kelių savaičių ar kelių mėnesių kūdikius nėra paprasta. Juk jų nepaprašysi, kad palūkėtų išalkę, kad šypsotųsi tada, kada reikia ir kad neatliktų savo gamtinių reikalų tada, kai to nereikia.

Šiomis dienomis socialiniuose tinkluose klaidžioja dvi nuotraukos. Vienoje - laimingas tėtis, laikantis ant rankų miegantį kūdikėlį. Palaiminga akimirka... Kitoje nuotraukoje „pagauta" akimirka, kai mažylis... tuštinasi. Taip, taip, jūs gerai perskaitėte.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Vos gimę berniukai ir mergaitės elgiasi kitaip: akivaizdžiausi skirtumai
Patvirtinta, jog princas Williamas ir Katte Middleton laukia šeimos pagausėjimo

Tėtis, kuriam pasisekė būti įamžintam tokioje netradicinėje pozoje, yra 26 metų Alas Fergusonas iš Kento miesto (Didžiosioji Britanija). Jis su žmona ir mažyliu fotosesijai pasiryžo vos keturios dienos po gimdymo. Į jaunų tėvų namus atvažiavo profesionali fotografė Kirsty Grant.

Šis nuotykis nutiko fotosesijos viduryje, kuomet to nesitikėjo nei tėvai, nei fotografė. Tėtis, kuris rašo tinklaraštį „The Dad Network" apie tėvystės džiaugsmus ir rūpesčius, vėliau prisipažino, kad pajautė, kaip sugurgėjo mažylio pilvukas. Netrukus po to ir pasipylė...

Jaunasis tėtis labai nesutriko - šias įspūdingas nuotraukas publikavo savo internetiniame dienoraštyje. Akivaizdu, kad humoro jausmas britui nesvetimas.


Šios nuotraukos sulaukė didžiulio atgarsio internetiniame pasaulyje. Štai Holivudo žvaigždė Ashtonas Kutcheris (36), kuris šiuo metu su Mila Kunis (31) laukiasi pirmagimio, Facebook parašė: „O, ne, prašau, kad man taip nenutiktų".

„iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai