Kurio Zodiako ženklo seneliai labiausiai mėgsta dūkti su anūkais

Kviečiame paskaityti senelių horoskopą: kaip skirtingi Zodiako ženklai elgiasi su savo anūkais. Kurie mėgsta drauge pašėlti, o kurie išmokys vaiką laikytis drausmės ir taisyklių?

Avinas


Jie - lyderiai iš prigimties, energingi, užsispyrę. Po Avino ženklu gimę seneliai būna šeimos galva. Jie nori būti pirmieji, visame kame geriausi. Jiems patinka iššūkiai, jie visada turi tikslą ir jo siekia. Šiuos entuziastingus, ambicingus, bebaimius žmones dar vadina gamtos gaivalais. Jie trokšta ginti tai, kas teisinga, bet tai daro kovingai, tad dažnai pelno nekantrių, temperamentingų žmonių reputaciją.


Jautis


Jautis - stiprybės simbolis, tai viena iš šio ženklo atstovų savybių. Jaučiai seneliai spinduliuoja galią, stabilumą. Žemiški, patikimi ir ramūs Jaučio ženklo atstovai siekia saugumo ir ramybės, todėl jie būna puikūs bičiuliai, sąjungininkai. Šie seneliai visada paliks vaikams palikimą, nes apie tai galvoja ir imasi priemonių. Jaučiai taikūs, tačiau supykdyti gali būti pavojingi. Jie taip pat labai užsispyrę, kai siekia savo tikslų.


Dvyniai


Po šiuo zodiako ženklu gimę seneliai šnekūs, mėgstantys bendrauti, protingi ir geranoriški - su jais smagu. Anūkus džiugina jų gyvybingumas, energija. Dauguma Dvynių paprastai žiūri į gyvenimą. Jie turi daug pomėgių, kiekvieną dieną pasitinka entuziastingai, džiaugiasi laukiančiomis galimybėmis. Kai kurie žmonės tai laiko paviršutiniškumu. Dvyniai puikiai prisitaiko, bet, kaip jų ženklo simbolis, yra dvilypės natūros, gali būti nepastovūs, nekantrūs.


Vėžys


Anūkai mėgsta viešėti pas senelius Vėžius. Nieko keisto, Vėžys simbolizuoja motinišką figūrą zodiake. Prieraišūs, rūpestingi, emociškai brandūs Vėžiai yra tiesiog neprilygstami. Vėžiai mėgsta namų ramybę, jiems patinka darbuotis namų labui. Jie kūrybingi, dėmesingi seneliai, tačiau mėgsta ir kai jais rūpinamasi. Vėžiai pažeidžiami, todėl tarsi krabas dažnai užsidaro savo kiaute. Kartais jų nuotaika labai sparčiai keičiasi.


Liūtas


Seneliai Liūtai, kurių planeta - Saulė, mėgsta ryškiai spindėti, jie maksimaliai mėgaujasi gyvenimu. Dosnūs, svetingi ekstravertai - lyderiai su užimta dienotvarke. Jie pasitiki savimi, yra charizmatiški, turi puikų humoro jausmą, jiems patinka būti dėmesio centre. Neretai juos apkaltina pasipūtimu, ir tai dažnai būna tiesa. Jie reiklūs, netgi įkyrūs, tad gali kili ginčų dėl anūkų auklėjimo.


Mergelė


Po šiuo zodiako ženklu gimę seneliai daug visko sugeba, yra sumanūs. Jie pastabūs, įžvalgūs, paslaugūs, ypač anūkams ir mylimiems žmonėms. Mergelės protingos, pro jų akis neprasprūs jokia smulkmena, jų tvarkingumas tiesiog žavi. Tiesa, dalis Mergelių būna tiktos pedantės. Jos taip pat linkusios viską analizuoti, vertinti. Kartais seneliai Mergelės gali būti tikri niurzgliai ir išvarginti anūkus savo patarimais.


Svarstyklės


Meilės planetos Veneros globojamos Svarstyklės vertina grožį, emocionaliai reaguoja į meną, muziką, jų skonis rafinuotas. Šie seneliai intelektualūs, meniški, jautrūs. Svarstyklės ramios, sąžiningos. Draugai būna geros nuomonės apie Svarstykles, su jomis lengva bendrauti. Tiesa, kartais Svarstyklės būna neryžtingos, linkusios perdėtai jaudintis.


Skorpionas


Seneliai Skorpionai - žavios, patrauklios asmenybės. Aistringi, įvairiapusiški, be galo pastabūs, jaučia kitų emocijas. Jie užmezga tvirtus ryšius su anūkais. Skorpionai vertina privatumą. Kartais jie neišsako jausmų, bet yra be galo atsidavę tiems, kuriuos myli. Jie ambicingi, atkaklūs, kryptingai siekia tikslo, kartais imasi ekstremalių priemonių. Jų nuotaika kartais būna nepastovi, o jei kas peržengia ribas, jie sunkiai atleidžia.


Šaulys


Šauliai laisvos, džiaugsmingos asmenybės, optimistiški seneliai. Jie sumanūs, trokšta žinių, vertina išsilavinimą. Šauliai aistringai trokšta pažinti pasaulį, labai nori jį perprasti. Po šiuo zodiako ženklu gimę seneliai yra nepriklausomi, sąžiningi, neretai nenulaiko liežuvio - viską išklos, kaip yra, netgi anūkams. Dėl nenuilstamo būdo kartais sunku jiems įtikti. Pasitaiko, kad Šauliai tuščiai švaisto laiką.


Ožiaragis


Seneliai Ožiaragiai labai atsakingi, disciplinuoti, susitvardantys. Jie kilnūs, gražiai sensta. Iš prigimties linkę konkuruoti, jie viską planuoja, puikiai tvarko finansinius reikalus. Ožiaragių tikrai nepavadinsi spontaniškais. Po Ožiaragio ženklu gimę seneliai nelinkę atvirai kalbėti apie savo jausmus, dažnai sunkiai atsipalaiduoja, net per anūkų gimtadienius.


Vandenis


Seneliai Vandeniai - altruistai, jie šventai tiki, kad visi žmonės lygūs. Jie skatina anūkus stengtis, kad pasaulis taptų geresnis. Vandeniai energingi, simpatingi, jie domisi kiekvienu sutiktu žmogumi. Jie taip pat garsėja išradingumu, daugybe pomėgių, nepriklausomu požiūriu į gyvenimą, juos galima pavadinti laisvamaniais. Vandeniai gali būti maištingi, jie retai atsisako savo sumanymų.


Žuvys


Po Žuvų ženklu gimę seneliai intuityvūs, įžvalgūs. Jie iš prigimties geri, švelnūs, užjaučiantys, be to, daugelis Žuvų yra romantikės. Jie - meniškai jautrūs, turi lakią vaizduotę, anūkams patinka ką nors meistrauti su tokiais seneliais. Žuvys kartais linkusios atidėlioti darbus, dauguma šio ženklo atstovų yra labai patiklūs. Anūkams gali pavykti įkalbėti šiuos senelius nusižengti tėvų taisyklėms.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis