ĮSPŪDINGA: taip reagavo vyrai, pajutę tikruosius gimdymo skausmus FOTO

Mieli vyrai, vis dar manote, kad moterys yra silpnoji lytis? Po eksperimento, kokį patyrė šie vyrai, jūs taip nebemanytumėte, tikrai.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Ar tikrai gimus vaikui, giminėje kažkas miršta?
Gydytojas įvardija didžiausius vyrų priešus: kas kenkia spermai ir visam vaisingumui

Vida Press

Tai iš tiesų unikali patirtis, nes lydėdami moteris į gimdymą vyrai iš tiesų nė neįsivaizduoja, kokio stiprumo sąrėmius jos patiria, kaip jaučiasi.

Vida Press

Šio gimdymo skausmo simuliatoriaus išradėjai - viena TV kompanija iš Olandijos. Eksperimento metu vyrui ant pilvo pritvirtinami elektrodai, kurie imituoja sąrėmių skausmą. Veikimo principas yra toks, kad vyksta raumenų elektrostimuliacija, raumenys priverčiami susitraukti, vyrai ima jausti skausmą.

Vida Press

Vienas iš tėčių, paklaustas, kodėl ryžosi tokiam išbandymui, sakė, kad tai padarė dėl savo nėščios žmonos. Ji gimdys po trijų mėnesių. Kai pora sužinojo apie šį projektą, iš karto užsirašė jame dalyvauti.

Vida Press

Kaip sakė ligoninės atstovai, tokią akciją jie sugalvojo norėdami atkreipti visuomenės dėmesį į nėštumo svarbą ir tikisi, kad tai padės labiau gerbti moteris, kurios tampa ar tapo mamomis.

Vida Press

Tiesa, dauguma vyrų išbandymą skausmu ištvėrė vos kelias minutes. Tačiau kaip po eksperimento sakė jie, to užteko, kad suprastų, kiek skausmo patiria ir kiek ištvermės reikia gimdyvei.

Vida Press

Dauguma iš akcijoje dalyvavusių vyrų atėjo su savo nėščiomis moterimis. Organizatoriai planuoja panašias akcijas surengti ir kituose Kinijos miestuose.

Vida Press

Tarp kitko, tai nėra pirmas kartas, kai Kinijoje vyrai galėjo patirti gimdymo skonį. Šiais metais per Motinos dieną vienas TV kanalas rengė laidą, kurioje dalyvavo 20 vyrų. Aparatas sukuria skausmą skalėje tarp 50 -500. Dauguma vyrų, dalyvavusių eksperimente, paprašė jį baigti, kai skausmas buvo 200. Vienas, ištvėręs iki 500, po to sakė, kad „tai buvo siaubinga, ir kad jis dabar žavisi visomis gimdžiusiomis".

Vida Press

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir lapkričio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis