Paaiškėjo, kur ir kaip Kalėdas sutiks besilaukianti Kate Middleton

Ateinančių metų pavasarį princas Williamas su žmona Kembridžo kunigaikštiene Catherine Middleton sulauks atskrendant gandrų. Antrojo vaikučio laukimo pradžią, kaip ir pirmojo nėštumo metu, lydėjo stipri toksikozė.

Kurį laiką Kate Middleton nedalyvavo oficialiuose renginiuose. Dėl blogos savijautos būsimoji mama laikėsi atokiai nuo viešo gyvenimo. Tačiau prieš kurį laiką princo George'o mama vėl ėmė drauge su vyru vykti į renginius.

Iki Kalėdų likus suskaičiuotoms dienoms, pranešama, kur šias šventes sutiks jaunoji karališkoji šeima.

TAIP PAT SKAITYKITE:
5 klaidos, kurias darome pirkdami dovanas vaikams
Kokios labai svarbios taisyklės prie stalo laikosi Ericos Jennings šeima

Per Kalėdas Kembridžo hercogienė Catherine su vyru princu Williamu turėtų sulaukti karalienės Elžbietos vizito savo naujuose namuose Norfolke, Anmer Hall. Karalienė padovanojo porai namą, o hercogienė jį atnaujino. Karalienės vizito ilgai laukta, žiniasklaida rašo, kad jo galima tikėtis gruodžio pabaigoje.

Vida Press

Princas Williamas ir Kate Middleton taip pat pakvietė Kate tėvus Carole ir Michaelą Middletonus į savo naujuosius namus. Kate tėvai su dukterimi Pippa ir sūnumi Jamesu turėtų sutikti Kalėdų ir Naujųjų metų šventes naujame name, rašo Didžiosios Britanijos žiniasklaidos priemonės.

Taip pat pranešama, kad Kate šeima yra pakviesta dalyvauti Kūčių vakarienėje karalienės Elžbietos name netoli Sandringhamo. Kalėdų dieną abi šeimos pietaus su karaliene. Paskui Kate, Williamas ir George'as praleis likusias šventines dienas Norfolke.

Vida Press

Namas Anmer Hall - tai 10-ies miegamųjų namas, kurio renovacija kainavo apie 63,7 mln. litų. Pora į jį persikėlė, kad princui Williamui būtų lengviau vykti į darbą „East Anglian Air Ambulance", kur jis dirba oro greitosios pagalbos pilotu.

Vida Press

Namas turėjo būti karališkosios poros užmiesčio būstu, tačiau persikėlė į jį nuolatiniam gyvenimui iš Kensingtono rūmų. Namas - 200 m. senumo, yra teniso kortas, baseinas, atnaujinta virtuvė.

Besilaukiančiai Kate baigėsi rytinio pykinimo metas, ji jau rodosi viešumoje, na, ir jau matyti jos suapvalėjęs pilvas.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis