5 klasika tapę filmai apie šeimos vertybes

"Mama, o kai tu buvai maža, ar buvo išrastas televizorius?",– aną dieną pasiteiravo penkiametis sūnus.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Vaikas nesidomi žaislais ir nekalba: kada sunerimti?
10 linksmų žaidimų, kuriuos žaisite neišėję iš namų

Muzikos garsai („The Sound of Music“,1965)

Vienas žinomiausių visų laikų filmų – miuziklų. Auklė, pasitelkusi į pagalbą muzikos garsus, imasi auklėti daugiavaikės šeimos atžalas, ir pamažu pelno išdykėlių simpatijas. Netrukus „suminkštėja“ ir griežtasis šeimos tėtušis.

„Žaisliukas“ („Le Jouet“, 1976)

Berniukas, turintis viską, ko tik įsigeidžia – brangiausius žaislus, brangiausius daiktus, neturi to, apie ką svajoja kiekvienas vaikas – žmogiško dėmesio, meilės ir nuoširdaus bendravimo. Kartą parduotuvėje jis pamato čia užklydusį nevykėlį žurnalistą ir užsigeidžia, kad šis taptų jo gyvu žaisliuku. Kaip klostysis ši keista draugystė?

101 dalmatinas („101 Dalmatians“, 1996)

Piktoji Kruela pasiunta, kai sužino, jog neseniai susituokusi pora, kurios mylimi dalmatinai susilaukė šuniukų, jų jai neparduos ir neatiduos. Pikčiurna padarys viską, kad mažyliai taptų jos kailiniais. Kaip gi baigsis filmas? Žinoma, kad laimingai, dėl to jį ir norisi žiūrėti vėl ir vėl.

Brangioji, aš sumažinau vaikus („Honey, I Shrunk the Kids“, 1989)

Ši šeimynėlė iš tiesų neeilinė! Pramuštgalvis mokslininkas, jo žmona ir du vaikai gyvena jaukiame name. Viskas klostosi sėkmingai, kol vieną dieną tėtukas sukontruoja aparatą, galintį sumažinti daiktus iki mažesnio, negu skruzdėlytės, dydžio. Vaikai suranda aparatą, išbando jį ir... tampa tokie maži, kad jų visiškai nesimato. Nuotykių, pavojų ir humoro kupinas filmas.

„Kas čia kalba?“ („Look Who's Talking“,1989)

Palikta vaiko tėvo, Molė važiuoja į gimdymo namus taksi. Pažintis su taksi vairuotoju jai taps lemtinga, nors kol kas ji to nežino. Gimusiam sūnui mama pažada surasti „geriausią pasaulyje tėtį“. Ir suras. Komedija, kurioje kartais norėsis ir paverkti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis