Trys vyrai tapo nėščiais, norėdami sužinoti, kaip jaučiasi moterys (FOTO)

Ką jaučia moteris, kai laukiasi vaiko? Kaip ji jaučiasi priaugusi nemažai svorio ar naktį lovoje, kai surasti patogią padėtį jai trukdo didelis pilvas? Atsakymų į šiuos klausimus ieško trys vyrai, pasirengę eksperimentui – vieną mėnesį išbūti nėšti.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, 60 metų sulaukusi moteris pagimdė dvynukus
Garsi aktorė per Oskarų teikimus nusitraukė pieno dukrytei

Vida Press

Patys vaikų jau turintys tėčiai Jasonas Bramley (44), Steve'as Hansonas (46) ir Jonny Bigginsas (45) sutiko nešioti beveik 15 kg sveriančius kostiumus su dirbtiniais nėščiųjų pilvais, solidarizuodamiesi su būsimomis mamomis.

Vida Press

Visą mėnesį vyriškiai dėvės netikrus pilvus lovoje, darbe, susitikimuose su draugais visą mėnesį.

Vida Press

Vyriškiai dėvi kostiumus dieną ir naktį, nusivelka juos tik prausdamiesi. Kiekvienas iš jų aprašo savo patirtį tinklaraštyje „Trys besilaukiantys tėčiai" (3pregnantdads.com). Čia pateikia ir filmuotų įrašų iš savo eksperimento.

Vida Press

Šie britai dirba vienoje leidykloje. Pamėgdžioti nėštumą jie ryžosi solidarizuodamiesi su nėščiomis moterimis, norėdami pagerbti jas ir savo kailiu išbandyti, ką tai reiškia. „Galvojome, kaip pagerbti motinas. Tiek savo mamas, tiek partneres", – sakė vienas iš netikėto eksperimento dalyvių J. Begginsas.

Vida Press

Vyrai netikrus „nėštumo pilvus“ dėvės iki kovo 15, kuri Didžiojoje Britanijoje yra Motinos diena.

Vida Press

Dirbtiniai pilvai sukurti taip, kad spaustų dubenį, įtakotų laikysenos pokyčius, apkrovą juosmeniui, spaudimą pūslei, pilvui ir plaučiams, netgi imituoja vaisiaus judesius ir kitus nėštumo simptomus.

Vida Press

Aplinkinių reakcija – skirtinga

Eksperimento dalyviai sulaukia didelio dėmesio. Vyrams dažnai paglosto pilvus, jie sulaukia daug dėmesio iš aplinkinių – kolegų, draugų ir moterų. Dažniausios reakcijos – nuostaba susidomėjimas ir atlaidžios šypsenos.

Vida Press

Tačiau ne visi palaiko „besilaukiančius" vyriškius. „Ką tik valandą skaičiau komentarus, – rašo vienas iš nėščių tėčių S. Hansonas. – Mus vadina ir idiotais, ir moterimis, kažkas netgi parašė: „Damos, nedelsdamos išsiskirkite su tais trimis šlapukais.“

Vida Press

Šiaip ar taip, tinklaraščio kūrėjai džiaugiasi, kad eksperimentas skatina diskusijas.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis