Princesės sulaukė komplimentų dėl rūbų (FOTO)

Rūbų duetai – kai mama ir vaikas (dažniausiai – duktė) rengiasi vienodais rūbais, populiarūs ne tik Lietuvoje. tą patvirtino ir Švedijos karališkosios šeimos atstovės.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Kate Middleton: iki gimdymo liko mėnuo
Skaitytoja: kam pasakau, kad nenoriu vaikų, visi laiko mane nenormalia

Reuters/Scanpix

37 metų princesė Victoria ir trejų metų Estelle buvo kruopščiai suderinusios savo aprangą - abi pasipuošusios vienodos – violetinės – spalvos paltukais.

AFP/Scanpix

Mažylės paltukas puikiai derėjo prie baltos megztos kepurės, pirštinių, šaliko bei pėdkelnių.

AFP/Scanpix

Kiekvieną kartą, kai princesė Victoria pasirodo viešumoje, švedai nepraleidžia progos aptarti ir jos šeimos pagausėjimo klausimo. Jiems rūpi, kada ir ar apskritai sulauks žavioji princesė Estelle broliuko ar sesės. Tokios kalbos padažnėjo po to, kai penkeriais metais jaunesnė Victorios sesuo Madeleine paskelbė laukianti antrojo vaikelio. Jos ir JAV bankininko Chriso O'Neillo pirmagimė dukrytė  Leonore pirmąjį gimtadienį šventė šiemet vasario mėnesį. Antrasis vaikelis turėtų gimti šią vasarą.

Reuters/Scanpix

Tuo tarpu Victoria, akivaizdu iš nuotraukų, tapti mama bent jau artimiausiu metu neketina ir visą dėmesį bei meilę skiria vienintelei dukrytei.

AFP/Scanpix

Švedijos karalius Karlas XVI Gustavas (Carl XVI Gustaf) su karaliene Silvija (Silvia) turi tris vaikus, tai dukterys Victoria, Madeleine ir sūnus Carlas Philipas. Šeimas sukūrusios dukterys jau yra padovanoję po vieną vaikaitę seneliams, o štai sūnus rengiasi vestuvėms, jo išrinktoji – Sofia Hellqvist.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis