Motina tyčiojosi iš vaiko feisbuke

Perspėjame, kad jautrius žmones šie vaizdai gali šokiruoti. Neįtikėtino žiaurumo istorija, šią savaitę nutikusi Filipinuose. Viena mama pririšo savo nuogai išrengtą sūnų prie pavadžio ir jį laikė lyg šunį. Po to pakišo jam dubenį su šuns ėdalu. Bejėgis vaikas buvo fotografuojamas, o nuotraukas moteris paskelbė socialiniame tinkle "Facebook". Tai sukėlė didžiulį žmonių pasipiktinimą!

Socialiniame tinkle „Facebook" kiekvieną dieną publikuojama tūkstančiai, o gal ir milijonai vaikų nuotraukų. Dauguma jų - mieli vaizdai su vaikais. Tačiau šią savaitę socialinio tinklo lankytojus sukrėtė žiaurūs vaizdai iš Filipinų. Motina tyčiojosi iš sūnaus, žiauriai su juo elgėsi, o po to pati savo padarytas nuotraukas patalpino viešai.

Nuotraukose matyti nuogai išrengtas berniukas, kuris ant kaklo pririštas pavadžiu. Prieš berniuką padėtas dubuo, iš kurio paprastai ėda šunys. Neaišku, ko siekė tokias bejėgio vaiko išnaudojimo nuotraukas padariusi ir paviešinusi moteris. Tačiau šis protu nesuvokiamas elgesys sulaukė didžiulės neigiamos reakcijos.

Vida Press

Kaip praneša britų "Daily Mail", pirma sureagavo žinoma žmogaus teisių gynėja Lurleen Hilliard iš Škotijos, atstovaujanti organizaciją "Nolonger Victims". Kaip ji sakė žiniasklaidai, pamačius tokias nuotraukas šį pirmadienį internete, jai iš pykčio užvirė kraujas. "Jeigu paviešinus tokias nuotraukas nebūtume sureagavę tinkamai, tada žmonėms būtume pasiuntę žinią, kad toks žiaurus elgesys su vaikais, pasityčiojimas yra leistinas", - sakė ji.

Vida Press

 Lurleen Hilliard pirmiausia susisiekė su kolegomis iš JAV, šie kreipėsi į žmogaus teises ginančias organizacijas Filipinuose, kad surastų moterį ir išsiaiškintų visas aplinkybes.

Vida Press

Jau antradienį paaiškėjo žiauriosios motinos tapatybė. Kaip sakė šiuo įvykiu toliau besidominti Lurleen Hilliard, yra informacijos, kad šio vaiko tėtis yra valstybės pareigūnas, todėl gali būti kliūčių, kad moteris būtų patraukta atsakomybėn ir gautų tai, ko nusipelnė. Tačiau žmogaus teisių gynėja nežada pasiduoti ir kovos toliau. Pasak jos, jokie tėvai negali taip elgtis su vaiku bei talpinti nuotraukų į internetą.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis