9 faktai apie apie numylėtinį princą, kuriuos kažin ar žinote

Neseniai antrąjį gimtadienį atšventęs Didžiosios Britanijos princo Williamo ir Catherine Middleton sūnus George'as smalsuolių dėmesį traukia nuo gimimo. Šiandien siūlome 9 faktus apie jį, kurių, ko gero, jūs nežinojote.

Princas George'as gimė liepos 22 d. 16.24 val. jo astrologinis ženklas - Vėžys, kaip ir tėčio bei velionės senelės princesės Dianos. Tiesa, jis vos per plauką netapo Liūtu.

Nors senelis princas Charlesas vadina jį mažybiniu vardu Georgie, visas princo vardas - jo karališkoji didenybė Kembridžo princas George'as Alexanderis Louisas.

Jis turi daug vardų, bet neturi pavardės. Britų karališkosios šeimos nariams teoriškai nereikia pavardės, dažniausiai jie renkasi Windsorų ar Mountbattenų-Windsorų pavardę.

Scanpix

Princui Georgeui, kaip ir jo mamai, patinka piešti. Apie tai šiemet pranešė jo mama Kembridžo hercogienė. Ji pati yra baigusi meno istorijos studijas, mėgsta tapyti.

Vida Press

Jis padykęs, kaip ir dėdė Harry'is. Netrukus po sūnaus gimimo princas Williamas pavadino jį padykusiu ir sakė, kad sūnus jam primena jaunesnį brolį.

Reuters/Scanpix

Princas George'as - mažasis sodininkas. Kaip rašė žurnalas „People", princas George'as su seneliu princu Charlesu sodino medelius Tetburyje, senelio sodyboje Highgrove House.

Vida Press

Jis bus regbio mėgėjas, tuo įsitikinęs jo tėvas princas Williamas. Be to, buvęs Anglijos regbio komandos žaidėjas Mike'as Tindallas (kuris yra vedęs Williamo pusseserę Zarą Phillips) sakė interviu, jog princas Williamas tikisi, kad jo sūnus taps kurios nors Londono komandos gerbėju: „Kai princas George'as gimė, nupirkau jam „Gloucester" komandos marškinėlius, bet Williamas mano, kad jis bus „Harlequins" gerbėjas."

Scanpix

Williamas ir Kate nori suteikti sūnui šiuolaikinį išsilavinimą, o tuo pačiu nepamiršti tradicijų. Jie siekia, kad mažasis princas kuo dažniau susidurtų su įprastu gyvenimu. Pavyzdžiui, ne kartą jų šeimą matė parke.

Vida Press

Jis gimęs tą pačią dieną, kaip ir Selena Gomez. 21 m. pop dainininkė sakė leidiniui „E! News": „Niekada šito nepamiršiu. Visi sveikins mane su gimimo diena, o aš atsakysiu: „Bet juk šiandien - princo gimtadienis. Štai ką pasakysiu."

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis