Netikėčiausios vyrų frazės gimdymo metu

Kartais vyrai savo moterų gimdymuose elgiasi it komedijų veikėjai - jų pasakyti žodžiai nuskamba nei į tvorą, nei į mietą.

Portalas „Popsugar" apklausė savo skaitytojas ir surinko visą krūvą pačių keisčiausių vyrų posakių gimdymo metu.


Jūsų dėmesiui - įdomiausieji vyrų pasisakymai.


Po 19 valandų sąrėmių vyras ištarė: „Man taip nuobodu!"

**

Kai akušerė įkišusi ranką masažavo man gimdą, vyras pasakė: „Kitu atveju pavydėčiau, jei kažkas būtų taip giliai įkišęs į mano moterį, bet šiuo atveju nepykstu, nes jūs gelbstite žmonos ir vaiko gyvybes".

**

„Jeigu būčiau žinojęs, kad tai taip ilgai tęsis, būčiau apsiavęs patogesnius batus".

**

Pirmieji vyro žodžiai gimus dukrytei: „Kodėl ji tokia panaši į mano brolį?"

**

Kai paprašiau, kad vyras nuramintų mane, nes užsitęsus gimdymui nusprendė mane operuoti, jis pasakė: „Taigi nieko ten baisaus, tave tik prapjaus..."

**

Jis pramiegojo didžiąją laiką sąrėmių ir kai pabudo, vaikas gimė netrukus, nepraėjo ir valanda. Tada jis nustebęs sako: „Ir tai viskas?.."

**

Pamatęs kraują, sako: „Graži spalva, norėčiau tokios spalvos automobilio".

**

Sąrėmių metu vyras miegojo, kai gimdyvė ėmė garsiai aimanuoti, neištvėrusi skausmo, jis pasakė: „O gal galėtum šiek tiek tyliau?"

**

Kai gimus vaikui pamatėme, jog tai mergaitė, o gydytojas prognozavo berniuką, jis pasakė: „Ėėė, jai kai ko trūksta".

**

Nepraėjus nė valandai po gimdymo vyras paklausė medicinos slaugytojos: „Sakykite, o nuo kada ji gali pradėti sportuoti, kad atgautų buvusią formą?".

**

Kai jau vaiko galva buvo matyti, gydytoja pakvietė vyrą pasižiūrėti, kad jau tuoj gims vaikas. Jis pasižiūrėjo į vaiką, tada į gydytoją ir sako: „Aš pavargau".

**

„Berniukas! Berniukas!", - garsiai ėmė džiaugtis vyras, o tada akušerė sako jam, pakeldama naujagimę su virkštele: „Pasižiūrėkite dar kartą, tėveli".



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis