Kaune ankstukams už gyvybę kovoti padės viltį simbolizuojančios gervės

Kauno klinikų Neišnešiotų naujagimių skyriuje gulinčius ankstukus, jų tėvus ir medikus nuo šiol pasitiks spalvinga popierinių gervių instaliacija.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Kūrybiškai savo paramą mažiausiems Lietuvos kūdikiams nusprendė išreikšti šiuo metu vykstančio socialinio paramos projekto, skirto neišnešiotiems naujagimiams, „Ankstukai" partneris prekybos tinklas „Maxima".

Kūrybos studijos „Up" įrengta instaliacija iš šimtų įvairiaspalvių gervių netruko sulaukti Kauno klinikų Neišnešiotų naujagimių skyriaus bendruomenės padėkų. Idėjos iniciatoriams bei ją įgyvendinusiai kūrybinei komandai ankstukų mamos patvirtino, kad neįprasta instaliacija ir ant popierinių gervių užrašyti jas lanksčiusių „Maxima" darbuotojų bei kitų geradarių linkėjimai - reikšmingas visuomenės palaikymo ženklas, be galo svarbus visai ankstukų šeimų bendruomenei.

Kūrybos studijos Up nuotr.
Organizatorių nuotr.

Kūrybos studijos Up nuotr.

Kūrybos studijos Up nuotr.

Štai kaip laimę nešančių gervių instaliaciją pasitiko ankstukų mamos:

24 savaitę gimusių dvynukių Viltės ir Urtės mama Kristina: „Gervės suteikia daugiau tikėjimo ir pasitikėjimo".

25 savaitę gimusio Danieliaus mama Vidmantė: „Gimus sūnui turėjome daug bėdų, tuomet stiprybės suteikė tik seselių ir artimųjų palaikymas".

25 savaitę gimusio Dominyko mama Renata: „Tikėjimas daro stebuklus!".

27-tą savaitę gimusių dvynukų Paulinos ir Martyno mama Karolina: „Tokiais momentais nuoširdus palaikymas daro stebuklus. Jauti, kad nebesi vienas šiame išbandyme".

27 savaitę gimusio Danieliaus mama Edita: „Pasaulyje būna stebuklų. Svarbu tikėti, kovoti ir nepasiduoti".

29 savaitę gimusio Jogailos mama Jolita: „Palaikymas iš aplinkinių be galo reikalingas".

30 savaitę gimusių dvynukų mama Dovilė: „Tik palaikymas padeda vyti šalin blogas mintis".

30 savaitę gimusios Karinos mama Kristina: „Aplanko šilčiausi jausmai - tikėjimas ir viltis, kad viskas bus gerai".

32 savaitę gimusių dvynukių Gabijos ir Augustos mama Violeta: „Gera žinoti, kad tokiomis akimirkomis esi ne vienas, kad net svetimiems žmonėms tai svarbu. Nuoširdūs palinkėjimai daro stebuklus".

33 savaitę gimusio Ajaus mama Saulė: „Būtent gerų žodžių ir palinkėjimų labiausiai trūko gimus sūneliui. Taip norėjosi išgirsti, kad viskas bus gerai, kad viskas užsimirš. Patys tuo tikėjome, bet kilo daug įvairių minčių, taigi tiesiog reikėjo kad kažkas kitas pasakytų „nesijaudinkit, viskas tik į gera".

34 savaitę gimusios Aivinos mama Eivilė: „Jaučiuosi labai jaukiai vien perskaičiusi nuoširdžius žmonių palinkėjimus. Tai įkvepia stiprybės".

34 savaitę gimusios Darijos mama Jolanta: „Vos gimusi dukra be galo sirgo, aplinkinių palaikymas tuomet įkvėpė stiprybės kovoti dėl gyvenimo".

35 savaitę gimusio Ryčio, 34-tą savaitę gimusios Lilijos ir 36-tą savaitę gimusio Mangirdo mama Raimonda: „Nieko nėra geriau už šiltą žodį ir palaikymą sunkią akimirką! Namuose taip pat turime gervę, nešančią laimę mano ankstukams".

www.ankstukai.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis