Jauna mama netyčia nufilmavo didžiausią savo gyvenimo košmarą (VIDEO)

Vaikus auginančios mamos mėgsta įamžinti savo vaikų akimirkas - filmuoja, fotografuoja juos žaidžiančius, valgančius, deklamuojančius eilėraščius. Tačiau viena mama, filmuodama savo sūnų vaikštynėje, nufilmavo ir tai, ką galima pavadinti tikrų tėvų košmaru.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Tuo metu Nicky vyriausiajam sūnui buvo 7 metai. Gavinas jau buvo pakankamai didelis, palyginus su savo broliukais. Mama Nicky vieną dieną filmavo mažiausiąją atžalą, kuri tuo metu dar tik mokėsi vaikščioti ir buvo vaikštynėje. Staiga mamos rankose laikoma kamera atsisuka į kitą pusę, ir Nicky pamato tai, kas ją pribloškia.

Septynmetis Gavinas žaisdamas netyčia įsipainiojo į užuolaidos virveles ir jos jį pasmaugė akimirksniu. Berniukas nerodo gyvybės ženklų. Mama meta kamerą ir puola šaukdama gelbėti vyresnėlio.

Kamera nieko nerodo, tačiau filmuoja toliau - garsas tebelieka įjungtas. Žmonai į pagalbą atskuba vyras, jie gaivina sūnų, skambina pagalbos tarnyboms...

Laimė, šis įvykis baigėsi laimingai. Gavinas buvo atgaivintas ir tėvai neprarado savo vyriausiojo vaiko.

Šiandien Gavinui jau septyniolika metų. Lygiai dešimt metų tėvai niekam nerodė šio vaizdo įrašo ir apie tai nepasakojo - jiems buvo per skaudu. Tik pačiam jaunuoliui suaugus, jie nusprendė paviešinti vaizdo įrašą, kad galėtų įspėti kitus tėvus. Nelaimė nesaugiuose namuose vaikų tyko čia pat. Užtenka nusigręžti vos sekundei.

Atvirą interviu televizijos kanalui ABC News davę Gavino tėvai kviečia visus jaunus tėvus būti atidžiais, budriais ir pasistengti, kad namuose vaikai augtų saugūs. Jiems pavojingi daiktai turi būti sudėti nepasiekiamoje vietoje. JAV netrūksta pranešimų apie tai, kad užuolaidų virvelės tampa vaikų nelaimių priežastimi.

Tai, kas mums suaugusiems atrodo nesvarbu ir nepavojinga, vaikui gali kainuoti gyvybę. Būkime atidūs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis