Feisbuko įkūrėjas M. Zuckerbergas apsisprendė: vaikai ir šeima yra svarbiau už darbą

Feisbuko įkūrėjas Markas Zuckerbergas pareiškė, kad gimus pirmagimei dukrytei, jis planuoja išeiti dviejų mėnesių tėvystės atostogų ir skirti laiką šeimai.

Tai, kad jis ir žmona Priscilla Chan laukiasi vaikelio, Markas Zuckerbergas (31) savo socialinio tinkle paskyroje informavo dar vasarą. Tąkart jo viešas prisipažinimas, kad taps tėčiu, sulaukė didelio atgarsio - feisbuke vyras paatviravo, kad jo žmona patyrė tris persileidimus, ir šis nėštumas jai ypatingas. Daug porų, patyrusių persileidimą, nesiryžta apie tai garsiai kalbėti, tuo tarpu feisbuko vadovo pasisakymas padrąsino panašaus likimo šeimas.

Priscilla and I have some exciting news: we're expecting a baby girl!This will be a new chapter in our lives. We've...Posted by Mark Zuckerberg on 2015 m. liepos 31 d.

Didžiausio socialinio tinklo „Facebook" įkūrėjas Markas Zuckerbergas šiemet atsidūrė įtakingiausių planetos žmonių sąrašo - vadinamo 2015 metų naujojo elito - viršuje, šį rudenį paskelbė amerikiečių žurnalas „Vanity Fair". Nepaisant savo užimtumo ir įtakingumo, Markas įsitikinęs, kad šeima yra svarbiau visko, todėl pareiškė po žmonos gimdymo išeisiąs tėvystės atostogų. Šį savo apsisprendimą vyras pranešė feisbuke, šalia įrašo publikuodamas jaukią šeimynišką nuotrauką su vaikišku vežimėliu ir savo šuniuku. "Tai labai asmeninis apsisprendimas", - sako M. Zuckerbergas.

Priscilla and I are starting to get ready for our daughter's arrival. We've been picking out our favorite childhood...Posted by Mark Zuckerberg on 2015 m. lapkričio 20 d.

Kas jį laikinai pakeis šiame poste, nėra aišku. Tai nėra įprastas apsisprendimas tarp žinomų žmonių, kurie mieliau deklaruoja norą suderinti darbus bei vaiko auginimą ir į darbą grįžta kaip galima anksčiau. Feisbuko įrašas sulaukė didžiulio internautų susidomėjimo. Daugelis jį gyrė už tvirtą poziciją.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis