Internetą užkariauja neįtikėtinas nėščiosios šokis VIDEO

Kai tau septyni mėnesiai nėštumo, pilvas siekia nosį, priaugti 10 kilogramų ir dėl padidėjusio pilvo kartais sunku išlaikyti pusiausvyrą, apie šokius galvoti mažiausiai norisi. Na, kokį lėtą valsiuką dar galima būtų pabandyti, bet ne daugiau.

27 savaitę nėščia Christina Litle iš Kalifornijos šoka taip, kad net akys ant kaktos iššoka. Kaip galima taip meistriškai valdyti savo kūną ir atlikti tuos neįtikėtinai greitus judesius? Kaip nepavargti ir neuždusti? Pagaliau, ar tai saugu būsimam vaikeliui, ar jam negresia „sukrėsto kūdikio sindromas"?

Kalifornijoje gyvenanti choreografė ir fotografė laukiasi jau trečiojo vaikelio. Iki šiol ji veda šokių pamokas ir dar neketina liautis. Vienoje tokioje šokių pamokoje Christinos draugai buitine vaizdo kamera nufilmavo jos šokį ir patalpino internete. Susidomėjimas buvo nerealus. Feisbuke ir „Youtube" tinkluose šis vaizdo įrašas iki šios dienos jau peržiūrėtas daugiau kaip 6 milijonus kartų.

Kai dėl tokio populiarumo vėliau Christiną pakalbino people.com, ji sakė nesitikėjusi tokio ažiotažo. Moteris neslepia, kad kai kurie atsiliepimai yra kritiški ir neigiami, tačiau, pasak jos, ji jau trečią kartą nėščia, šoka visą gyvenimą, pažįsta savo kūną ir tikrai žinanti, ką daro.

5 ir 3 metų dukrytes auginanti šokėja šįkart laukiasi berniuko. Christina sako, kad jos dukterys taip pat jaučia ritmą, mielai šoka su mama. Ji tikisi, kad ir sūnelis, dar įsčiose gavęs šokimo pamokų, prisijungs į jų, šokėjų, būrį.

Pati Christina šoka nuo 5 metų, o šokių trenere dirba jau vienuolika metų.

Nėščios Christinos šokis:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis