Kūdikis, kurio ilgi plaukai nepalieka abejingų (FOTO)

Paprastai naujagimiai pasigirti vešliais plaukais negali, tačiau Reubenui iš Australijos ši taisyklė negalioja. Vešlius ir ilgus plaukus turintis 3 mėnesių kūdikis jau nuo gimimo nustebino savo neįprasta šukuosena.

Anita Kim jau priprato prie išskirtinio dėmesio, kurio susilaukia jos sūnaus Reubeno Koono plaukai. Australė prisipažįsta, kad praeiviai dažnai šypsosi, matydami vešlius jos kūdikio plaukus, o kiti nesidrovi užkalbinti ir klausia, kokia jų paslaptis.

3 mėnesių Reubenas
Vida Press

Anita sako, kad paslapties jokios nėra, pirmagimis Nathanas taip pat gimė su tamsių plaukų kupeta, tačiau jaunėlis Reubenas gimė su tokia šukuosena, kuri dar labiau nustebino ir tėvus, ir ligoninės personalą.

Mama Anita su sūnumi
Vida Press

Šiose nuotraukose, kuriose Anita pozuoja su sūnumi, jam yra lygiai 3 mėnesiai. Mažylį dėl pašiauštų plaukų artimieji praminė Elviu. „Daug mano draugių turi vaikučių, kurie sulaukę metų ar pusantrų dar būna pliki, o Reubenas nuo gimimo toks", - sako mama.

3 mėnesių Reubenas
Vida Press

Kai kurie žmonės klausia Anitos, ar jai nėštumo metu negraužė rėmens. Nes Australijoje iš senų laikų atėjęs posakis, kad jei moterį nėštumo metu kankina rėmuo, tada vaikas gimsta su plaukučiais, o jei tokios problemos nėra, tada gimsta plikas.

Be abejo, tai tėra tik prietaras, neturintis jokio medicininio pagrindo.

Mama Anita su 3 mėnesių Reubenu
Vida Press

Ilgaplaukio kūdikio mama svarsto, kad jau laikas keliauti į kirpyklą ir nukirpti sūnaus puošmeną. Mat ilgi plaukai turi ir tam tikrų nepatogumų, viena iš jų - vaikas dažniau prakaituoja.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis