5 mln peržiūrų: geriausia visų laikų Kalėdų staigmena (VIDEO)

Vos savaitė praėjo nuo šios istorijos pradžios, o vaizdo įrašo peržiūrų skaičius seniai perkopė 5 milijonus. Tai iš tiesų geriausia visų laikų Kalėdų dovana kiekvienai šeimai. Įsitikinkite patys.

Eva Goeb vaizdo įraše daug kartų kartoja „O, Dieve", „O, Dieve". Moteris pritrūko žodžių, kai pamatė, kokią kalėdinę dovaną sau ir jai padovanojo jos sūnus.

Gruodžio 20 dieną Evos sūnus Donny su savo žmona Miranda pabeldė į duris. Nieko nenujausdama moteris atidarė duris ir išvydo tai, kuo labai apsidžiaugė.

Niekam neprasitarę apie didžiąją naujieną, Donny ir Miranda įsivaikino mažą mergaitę, kuri gimė gruodžio 8 dieną, ir nusprendė savo mamai naujieną pranešti ne telefonu ar laišku, o tiesiai atvykdami į svečius.

Mažoji Lily nuo šiol turi ne tik mamą ir tėtį, bet ir mylinčius senelius. Apie tai, kad jauna šeima planuoja įsivaikinti, artimieji žinojo, nes jau buvo pradėta netrumpa įvaikinimo procedūra. Tačiau tai, kad naujagimę mergaitę pavyks įsivaikinti prieš pat Kalėdas, jie sužinojo neseniai ir sugalvojo padaryti artimiesiems tikrą staigmeną.

Staigmena iš tiesų pavyko, galima pamatyti patiems vaizdo įraše, na, o Lily ir jos šeimai linkime pačių gražiausių metų ir dar daug Kalėdų mylimų žmonių apsuptyje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis