Savaitgalio renginiai vaikams

Savaitgalis - šeimai! Bent trumpam atidėkite visus darbus ir darbelius į šalį ir skirkite laiko savo mylimiems žmonėms. Renginiai mieste laukia Jūsų su visa šeima - išsirinkite kur ir kada, ir leiskitės į įsimintiną nuotykį!

Penktadienį kviečiame apsilankyti restorane visai šeimai - "Kukumuku". Ši vieta ypatinga tuo, jog siūlo ne tik gardžias vaišes, bet čia pat veikia ir Kukumuku teatras bei žaidimų erdvės, o visi restorano svečiai, vykstant renginiui, tampa pasakos dalimi! Šį penktadienį vaikus savo naująja programa džiugins burtininkas Merlinas. Magiškų burtų ir pokštų žinovas gali ne tik paslaptingai suvalgyti balioną, išsinarplioti iš sudėtingų mazgų, pradanginti daiktus, bet ir įžiebti stebuklingą švieselę pačių vaikučių rankose. Apsilankykite su mažaisiais renginyje ir pamatykite tai savo akimis!

Šeštadienį kviečiame apsilankyti spektaklyje, kuris pamokys, kaip įveikti visas baimes ir nesėkmes. Spektaklis „Zita - pelytė" - tai žaismingas pasakojimas apie niekaip neužmiegančios mergaitės Zitos kelionę į pramanytą pasaulį, kuriame visos baimės gimsta dėl paties bijojimo. O baimę geriausia išgydo draugystė arba meilė. Pamokanti istorija, žaismingi personažai ir gyvai atliekamos dainelės įtrauks į veiksmą mažuosius salės žiūrovus ir savaitgalį pavers maža švente. Tad, tėveliai, suskubkite įsigyti bilietus į jau šį šeštadienį vyksiantį spektaklį House of Puglu teatre Vilniuje.

O šį šeštadienį į restoraną Vilniuje "Kukumuku" žada atplaukti tikras piratų laivas su apsukriąja Karibų pirate Džeke, kuri pakvies visus vaikučius leistis į nepaprastą nuotykį ieškant paslaptingojo Kukumuku lobio. Paieškose laukia daugybė užduočių, kurių įgyvendinimui reikės drąsos ir vikrumo - tad pirmyn, mažieji piratai, į šeštadieninį nuotykį! Tėveliai, primename, jog renginys nemokamas, tad paskubėkite rezervuoti staliukus!

Sekmadienį kviečiame nukeliauti į Panamą - ten kur auga patys skaniausi bananai! O keliausime kartu su Meškiu ir Tigru, kurie, kaip paaiškės, nelabai ir žino, kur ta išsvajotoji Panama... Tačiau pažadame - bus daug kasdieniškų ir nekasdieniškų nuotykių, ir netikėtų skrydžių, ir netikėtų atradimų, bet svarbiausia - bus du geri draugai, koja kojon kartu žengiantys į svajonę! Spektaklis "Panama labai graži" jau šį šeštadienį Kultūros centre Klaipėdoje "Žvejų rūmai".

Manėte, kad Dostojevskis ir vaikai yra negretinami dalykai? Šį sekmadienį įsitikinsite, kad jie dar ir kaip gali būti drauge! Spektaklis "Dostojevskis vaikams" sukurtas pagal rusų rašytovo Fiodoro Dostojevskio romanus bei jo dienoraštį. Skirtingų kūrinių ištraukas vienija jose veikiantys vaikai bei bendražmogiškos temos, aktualios ir šių dienų žmogui, nesvarbu, jam penkeri ar penkiasdešimt: atsakomybė prieš mylimą žmogų, riba tarp meilės ir neapykantos, ambicijų ir norų atsižadėjimas vardan kito, garbė, orumas, meilė artimajam. Spektaklio režisierius sako, jog Fiodoras Dostojevskis pasitikėjo vaikais ir tikėjo, kad jie pajėgūs suprasti sudėtingus jo kūrinius, todėl ir jis nori atvirai ir be triukų su vaikais kalbėti svarbiomis temomis. Spektaklis jau šį sekmadienį Vilniaus mažajame teatre.

Daugiau renginių pasiūlymų visai šeimai rasite Kur.lt svetainėje. Kur.lt - už prasmingą laisvalaikį drauge!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis