70 milijonų peržiūrų feisbuke: jaudinanti broliška meilė

Kas gali būti gražiau už dviejų broliukų meilę? Naujagimio brolio galvą glostantis ir bučiuojantis mažylis, įamžintas vaizdo įraše, šiomis dienomis tiesiog apskriejo pasaulį ir sušildė jį mačiusiųjų širdis.

Berniukų mama Emily Matthews šį vaizdo įrašą savo feisbuko paskyroje patalpino prieš kelis mėnesius - 2015 metų spalio 29 dieną. Paskutinėmis dienomis dviejų broliukų meilus apsikabinimas tapo tikru interneto hitu, kuris buvo peržiūrėtas 70 milijonų kartų, sulaukė daugiau 100 000 komentarų. Komentatoriai negailėjo gerų žodžių trumpam vaizdo įrašui, vadino jį gražiausiu metų vaizdo įrašu, o bevaikiai, jį pamatę, sakė, kad jau užsinorėjo vaikų.

24 metų mama iš Tenesio valstijos (JAV) nufilmavo 3 metų Wayloną, kuris rankose laiko savo naujagimį brolį Lawlessą.

Paklaustas, ar myli brolį, mažylis vaizdo įraše patvirtindamas linkteli. O štai kai mama paklausia, ar gali jį paimti, Waylonas tvirčiau suspaudžia brolį ir pabučiuoja jam į galvą.

Šeima nesitikėjo, kad jų buitinis vaizdo įrašas sujaudins tiek daug žmonių. Tačiau nesigaili jį paviešinę ir džiaugiasi, kad žmonės, jį matydami, patiria gerų emocijų. „Dalintis meile yra geriau, negu neapykanta", - sakė berniukų mama.

Posted by Emily Ann Matthews on 2015 m. spalio 29 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis