Gražuolę manekenę išgarsino viena keista nėštumo nuotrauka

Žavi brazilė šiomis dienomis – viena labiausiai aptarinėjamų nėštukių. Su bikiniu nusifotografavusi ir asmenukę paviešinusi gražuolė sulaukė ypatingos aplinkinių reakcijos.

Modelis Adrianna Sant'Anna iš Brazilijos, išgarsėjusi dalyvavimu TV realybės šou „Big Brother“, vėl dėmesio centre. Gražuolė laukiasi vaikelio ir sukėlė nemažą sumaištį, publikuodama savo nuotraukas asmeninėje instagramo paskyroje.

Bikiniu pasipuošusi Adrianna asmenukę, kuri sulaukė neeilinio dėmesio, savo instagramo paskyroje įkėlė sausio viduryje. Jau po kelių dienų ši nuotrauka buvo aktyviai aptarinėjama ir kituose socialiniuose tinkluose. Nėščios manekenės pilvukas išgaubtas taip, tarytum jame būtų galima įžiūrėti vaikučio kontūrus.

👙 Muito feliz com todas as compras na estreia da minha loja online www.xoxolinda.com.br 👙 Noooooooossa!! 💥💥 Demaissssssss em até 10x vezes! @catalogo_xoxolinda ja com promocao!!

A photo posted by @santanaadriana on Jan 15, 2016 at 5:21pm PST

“Ar ir jūs, kaip ir aš pilve įžvelgiate, kaip įsitaisęs vaikas?”, - klausė vienas komentatorius. Kitas jam oponavo, kad jokio kūdikio pilve neįžvelgia.

Brazilės pilvuko nuotrauka sudomino ir žiniasklaidą, straipsnis apie ją buvo publikuotas "Daily Mirror”, “aily Mail” ir kituose populiariuose kanaluose. Adrianna Sant'Anna tapo tikra internet sensacija. Tiksliau, jos nuotrauka su galimai įžiūrimu vaikučiu pilve.

Tačiau ši istorija neįtikino medikų. Jie komentaruose paneigė, kad įmanoma pamatyti negimusio kūdikio kontūrus žiūrint į moters pilvą. Kūdikis įsitaisęs moters gimdoje, supamas placentas bei vaisiaus vandenų. Pasak jų, nėščios manekenės nuotraukoje tai labiau panašu į pilvo raumenyną.

Sant'Anna ir toliau džiugina gerbėjus savo nėštumo nuotraukomis. Tačiau kitos nesukėlė tiek ažiotažo ir kalbų, kaip pirmoji.

🙆🏼 E la vamos nós tentar... 😴💤 | 02:35 | atualizando | 03:42 | e nada ! 😫

A photo posted by @santanaadriana on Jan 30, 2016 at 8:33pm PST

🙆🏼 Gente! 🙆🏼 Foi mal pelo sutiã! Assim q anunciei a reposição dele, ele saiu do ar!! 😵😳💥 Extooooouro de vendas! 😍🙏🏻 Conseguimos colocar de volta a tarde,mas so deu p avisar agora! 😬 Tem apenas mais 5 peças! 💥😍 Tomara q consigam comprar!! 💥💥 Aproveitem a promoção de TODOS conjuntos de biquinis por R$110,00 pq vai acabar looooogo!! 😍🤘🏻 www.xoxolinda.com.br 💥 @catalogo_xoxolinda

A photo posted by @santanaadriana on Jan 26, 2016 at 2:59pm PST

Assim como você não conhece o caminho do vento, nem como o corpo é formado no ventre de uma mulher, também não pode compreender as obras de Deus, o Criador de todas as coisas! ️ 🙏🏻 Obrigada Senhor! 👼🏼Pela dádiva! ❤️Pela família que o Senhor me concedeu !! @rodrigaooficial

A photo posted by @santanaadriana on Jan 20, 2016 at 4:12pm PST

🐳 XoxoLinda acordou toda azul hoje!!!! 🐳 Amoooo esse @catalogo_xoxolinda

A photo posted by @santanaadriana on Dec 22, 2015 at 4:05am PST

😍 Eu vou confessar que moooorri de amores qd recebi os monte de lingirie de vcs @belleslingerie !!! 😍 Ameiiii demais e cada dia to usando uma diferente!!! 😬 Vcs precisam conhecer gente! Serio msmo!!! Tem um conjunto + lindo q o outro!!! ❤️ 🙀 Ameeeeei!!!! E tudo de OTIMA qualidade!!! 🙏🏻 @belleslingerie

A photo posted by @santanaadriana on Dec 17, 2015 at 2:54pm PST

😍 Bom diaaaa!! 😍 Partiu hospital!! 😂😂😂

A photo posted by @santanaadriana on Dec 3, 2015 at 2:47am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis