Ypatingą dukrytę auginanti mama: man nereikia jūsų gailesčio

Kiekvienai mamai jos vaikas yra gražiausias. Net jei jo kūne likę randų po operacijos, ligos ar įgimtų išorinių defektų. Katie ir jos dukrytės Charlie istorija įrodo, kad motinos meilė yra didžiulė jėga, o keisti aplinkinių nuomonė bei požiūrį į „kitaip atrodančius" gali kiekvienas iš mūsų.

Katie Crenshaw instagramo paskyra iš pirmo žvilgsnio primena daugybę kitų jaunų mamų: čia ji dalijasi nuotraukomis iš kasdienybės, fotografuoja savo dukrytę, sūnų, save. Tačiau visos nuotraukos ypatingos, nes jos spinduliuoja didele meile septynių mėnesių dukrytei Charlie.

Vieną mergaitės veiduko pusę padengusi hemangioma - rausvos spalvos dėmė.

Charlie mama nesigėdija savo dukters išvaizdos, atvirkščiai, ji publikuoja jos nuotraukas su prierašais, kad jų šeimai nereikia jokio gailesčio. Charlie yra sveika ir laiminga mergaitė, na, ir kas, kad atrodo šiek tiek kitaip, negu kiti jos amžiaus vaikai.

A day in the sixties. ☀️

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on Feb 28, 2016 at 12:48pm PST

Gydytojai šeimą informavo, kad hemangioma nėra liga ir nekelia pavojaus mergaitei. Tiesa, Charlie atvejis šiek tiek ypatingas, nes hemangioma prie pat akies, todėl jos augimas stabdomas vaistais, kad neplistų ir nepakenktų regos organams.

There are just too many options!

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on Feb 27, 2016 at 8:51am PST

Hey guys, got anything else I can chew on?

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on Feb 25, 2016 at 6:11pm PST

I'm at 2k followers! I'm so excited! To celebrate, I'm giving away a $50 gift card for @shoppinkblush! I reviewed my new maxi dress on the blog this morning. You will LOVE their styles and $50 goes a long way. • Giveaway Rules: • 1. Follow me on IG: @katiemcrenshaw 2. Like this photo. 3. Tag at least two friends in the comment section of this photo. • That's all! Feel free to share this giveaway on your social media and tag me. Giveaway will run through 3/2 at 6pm EST. Winner will be announced here within 24 hours. Good Luck! • This giveaway is not sponsored by or affiliated with Instagram.

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on Feb 29, 2016 at 7:24am PST

Don't mind me, just twinning with my bestie for Grayson's first scrimmage! #baseballmom #baseballsaturday ⚾️

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on Feb 27, 2016 at 10:16am PST

Mama rašo tinklaraštį "Twelve and six" (mat jos abu vaikai gimė 12.28 ir 18.24 val), kuriame pasakoja apie savo motinystę, santykius, žmonių reakcijas į dukrytės išvaizdą. Pasak drąsiosios mamos, gailesčio žodžių ji mažiausiai nori girdėti, o būtent tai ir girdi iš žmonių, kurie jos dukrytę pamato pirmą kartą.

Happy March! We are definitely feeling Springy today. Maybe a visit to the park is in order. 🌷

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on Mar 1, 2016 at 5:49am PST

Hemangioma - nepiktybinis įgimtas odos darinys, kuris sparčiai padidėja iš karto po gimimo. Kodėl kai kurie vaikai gimsta su hemangiomomis, nėra iki galo žinoma.

Pavojingiausia, jei hemangiomos yra šalia akių, burnoje, lytinių organų srityje. Priklausomai nuo hemangiomos dydžio ir progresavimo, gydytojas nusprendžia, ar yra reikalingas gydymas: kartais jo neprireikia, ir hemangiomos pamažu išnyksta savaime, o kartais hemangiomos operuojamos lazeriu arba chirurginiu būdu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis