Žinomoms mamoms makiažą darė jų vaikai

Netradiciškai pavasarį šiemet pasitinka šokėja ir jogos mokytoja Milana Jašinskytė, komunikacijos specialistė Vaida Skaisgirė, šokėja Veronika Montvydienė ir orų pranešėja Karolina Liukaitytė.

Moterys sutiko tapti socialinės akcijos „Nes mama yra pati gražiausia" veidais ir siekia parodyti moterims, kad svarbu ne išorinis grožis, o vidinė jausena.

Socialinis projektas Mamų radijas kartu su fotografų komanda Sakyksūris.lt ir vizažiste Jolita Spūdyte-Verseckiene pakvietė žinomas mamas į netradicinę fotosesiją, kurios metu makiažo teptukais dirigavo jų vaikai.

Šiandien garsios moterys sutartinai tikina, kad sudalyvauti tokioje avantiūroje nebuvo baisu, priešingai - įdomu ir prasminga, o vaikams liks smagus vaikystės prisiminimas.

„Moteris yra ypatinga, nes jai suteikta unikali prigimtis gimdyti vaikus. Tas unikalumas bet kokią moterį padaro labai gražią. Tik mums pačioms reikia išmokti mylėti save. To ir siekiame šia „Nes mama yra pati gražiausia" akcija. Norime paskatinti moteris nebijoti būti savimi, priimti save su visais „už" ir „prieš". Siekiame pažvelgti šiek tiek giliau, mums grožis - tai ne išvaizda, tai vidinė būsena, darbai, žodžiai", - sako Mamų radijo vadovė Laura Mazalienė.

Sakyksūris.lt/ Justas Krilavičius nuotraukose – akcijos akimirkos.

Socialinės akcijos dalyvės su nekantrumu laukia galutinio fotosesijos rezultato, kuris bus pristatytas fotografijų parodoje „Nes mama yra pati gražiausia" balandžio 28 d. prekybos centre „Panorama".

Prie iniciatyvos taip pat prisijungė ir specialų konkursą laimėjusios mamos, prekės ženklo „Boutique Avenue" vadovė ir blogerė Mūza.

Tai jau antroji socialinė Mamų radijo iniciatyva, anksčiau buvo vykdoma akcija „Auginu su pasaka", prie kurios prisijungė Ieva ir Rolandas Mackevičiai, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Ugnė Katelynienė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, Dainė Baumilė, Diana Dargienė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis