Mama iškvietė policiją dukrytei, nes ši nėjo vakare miegoti

Tokio atvejo dar nebuvome girdėję. Paprastai, jei šeimoje su vaikais vyksta garsus konfliktas, policiją kviečia kaimynai. O šįkart pagalbos kreipėsi su septynmete nesusitvarkanti motina.

Landshuto mieste Bavarijoje (Vokietija) nutiko neeilinis įvykis, kuris užfiksuotas policijos suvestinėse. 28 metų moteris iškvietė policiją savo septynmetei dukteriai, nes nesusitvarkė su ja. Mažylė nepakluso mamos reikalavimams eiti miegoti, be to, žodžiais įžeidinėjo ją. Bent taip iškviestiems pareigūnams sakė mama, o šie viską surašė ir išplatino ataskaitoje su kitais pranešimais.

Policija buvo iškviesta prieš 23 valandą. Moteris skundėsi, kad jos septynmetė neklauso, atsikalbinėja ir net apmėtė motiną daiktais, kai ši paliepė eiti valytis dantų ir miegoti.

Moteris nebežinojo ką daryti, todėl iškvietė dukteriai policiją.

Kaip pranešama, atvykę policininkai nuramino įsiplieskusį ginčą. Viena policininkė pasirūpino, kad mergaitė išsivalytų dantis, tada ji buvo paguldyta į lovą. Moteriai pareigūnai pasiūlė kreiptis į vietos savivaldą, kad jai būtų pasiūlyta galimybė lankyti tėvystės įgūdžių tobulinimo grupę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis