Gimė ypatinga mergaitė, kurios laukė... 101 metus!

Amerikiečių šeimoje gimusi mergaitė yra ypatinga. Aurelios vardą gavusi mažylė yra pirmoji po 101 metų šioje giminėje gimusi mergaitė!

"Svarbiausia, kad būtų sveikas", - taip daugelis tėvų atsako į klausimą, apie kokios lyties mažylį svajoja. Amerikiečių Underdahl šeimoje iki šiol 101 metus gimdavo tik berniukai. Seneliai susilaukė sūnų, šie – tik sūnų, pastarieji – irgi sūnų. Ir taip tęsėsi nuo 1914 metų.

Ashton Underdahl laukėsi antrojo vaikučio, pirmasis taip pat buvo sūnus, ir – staigmena – gimė mergaitė! Ashton, tekėdama už savo vyro, žinojo, kad jo giminėje labai stipri vyriška linija. Todėl kai prieš dvejus metus jiems gimė pirmagimis Archer, moteris nenustebo – tradicija tęsiasi.

Tačiau šįkart viskas buvo kitaip. Šių metų balandžio 12 dieną Ashton pagimdė mergaitė ir sugriovė neįtikėtinai ilgą berniukų gimimo istoriją savo vyro giminėje. Mažylę pavadino Aurelia Marie Ann.

Apie tai, kad gims būtent mergaitė, Ashton su vyru sužinojo iki gimdymo likus dviems savaitėms. Būsimasis tėtis nepatikėjo. Kaip sakė Ashton, jis buvo įsitikinęs, kad toks lyties diagnozavimas buvo žmogiška mediko klaida. Tačiau kai gimė mergaitė, visos giminės džiaugsmui nebuvo ribų – pagaliau šeimos susibūrimuose bus ir kaspinėlių, ir suknelių, ir rausvos spalvos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis