Atskleidė, kaip šiandien atrodo šioje nuotraukoje įamžinta šeima

Šią nuotrauką, kuri buvo padaryta prieš šešerius metus, yra matę daugelis. Ant gulinčio tėčio pečių snaudžia šeši naujagimiai, o jų mama laiminga šypsosi.

Nuotraukoje nufotografuoti Rozonno ir Mia McGhee iš Ohajo (JAV), kurie 2010 metais susilaukė šešetuko. Po šios įspūdingos fotosesijos apie gausią šeimyną sužinojo daugelis. Apie juos buvo kuriamos laidos, jie dalyvavo populiariausiose TV pokalbių laidose. Kaip šiandien atrodo ir auga šešetukas?

Birželio pradžioje socialiniuose tinkluose ėmė plisti nuotrauka, kurioje įamžinta ta pati šeima tik po šešerių metų.

Šešetuko vaikai - Olivia, Madison, Rozonno, Josiah, Elijah ir Isaac neprimena anų dienų bejėgių kūdikėlių. Nuotrauka atkartoja prieš šešerius metus darytą nuotrauką – tėtis guli, o vaikai su žmona šalia.

Ši nuotrauka skirta šešerių metų gimtadienio progai, kurį šešetukas šventė birželio 9 dieną. Dvi mergaitės ir keturi berniukai dėvi mėlynus džinsus ir rudus marškinėlius. Šeimą fotografavo tas pats fotografas, kaip ir prieš šešerius metus.

Visus šeimos nuotykius galima stebėti ir socialiniuose tinkluose – mamos Mios instagramo paskyroje - @miamcghee bei feisbuko paskyroje - Growing Up McGhee.

Nebijanti viešumo šeima kas savaitę matoma ir TV – realybės šou laidoje, kurioje pasakojama, kaip sekasi augti garsiajam McGhee šešetukui. Laida apie šešetuko šeimos gyvenimą buvo transliuojama iki 2014 metų, o atnaujinta dabar, šeštojo gimtadienio proga.

They were about 6 months. #SixLittleMcGhees

A photo posted by mia mcghee (@miamcghee) on Dec 20, 2012 at 8:22pm PST

My testimony!! #SixLittleMcGhees

A photo posted by mia mcghee (@miamcghee) on Jun 14, 2014 at 4:02pm PDT

Watch out for us we are back and a little older. #SixLittleMcGhees #Returning9/6 @OWNTV

A photo posted by mia mcghee (@miamcghee) on Aug 10, 2014 at 8:33pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis