Kate Middleton paslaptis: kaip jai pavyksta po gimdymo taip greitai sulieknėti

Gandų apie trečiąjį Didžiosios Britanijos princo Williamo žmonos Kembridžo hercogienės Kate Middleton nėštumą pasirodo nuolat. Tačiau kol kas tai tėra spėlionės ir jokių tą liudijančių ženklų nematyti.

Atvirkščiai, liauna it smilga Kate pastaruoju metu susilaukia pastebėjimų ir netgi kritikos, kad yra pernelyg liekna. Dviejų vaikų mama po abiejų gimdymų stebėtinai greitai atgavo iki nėštumo buvusias kūno formas. Kaip jai tai pavyko?

Kate Middleton pirmagimis sūnus George gimė 2013 metų liepą. Skelbiama, kad per pirmąjį nėštumą princo Williamo žmona priaugo apie 13 kilogramų, kurių visų neteko jau po 2 mėnesių.

Vida Press

Dukrytės Charlotte karališkoji šeima susilaukė 2015 metų gegužės 2 dieną. Po gimdymo praėjus 10 valandų, moteris su naujagimiu, lydima princo Williamo, išvyko namo. Ant privačios ligoninės laiptų visiems susirinkusiems pasirodžiusi karališkoji pora nustebino neįtikėtinu Kate įvaizdžiu – makiažas, šukuosena, daili suknelė ir beveik nesimatantis pilvas – jei nežinotum, sunku būtų įtarti, kad ji ką tiktai gimdė.

Reuters/Scanpix

AP/Scanpix

Nėra abejonių, kad klausimų apie tai, kaip jai pavyksta taip greitai atgauti iki gimdymo buvusias kūno linijas, Kate Middleton sulaukia nuolat.

Ji nėra linkusi išsamiai pasakoti, ką ir kaip ji daro, tačiau kelias detales išsitarusi yra. „Aš bėgioju", - taip trumpai į klausimą apie lieknumą, kurio sulaukė po dukrelės gimimo, atsakė ji.

Vida Press

Kembridžo hercogienė yra sakiusi, kad ji mėgsta ne tik bėgioti, bet ir ilgus pasivaikščiojimus. Gimus sūnui, ji daug laiko praleisdavo gryname ore, stumdydama sūnaus vežimėlį karališkame sode.

Vida Press

Kate Middleton
Kate Middleton
Vida Press

Asmeninį trenerį Kate Middleton turi nuolat. Šaltiniai yra pasakoję, kad dar nėštumo metu Kate Middleton sportavo – atlikdavo specialius pratimus, skirtus nėščiosioms bei gimdymo pasiruošimui.

Vida Press

Pagimdžiusi ji irgi ilgai nedelsė ir jau netrukus ėmė po truputį sportuoti.

Vida Press

Kalbant apie Kate Middleton mitybą, kai kurių šaltinių teigimu, iki gimdymo ir jau po jo, dietologai yra sudarę jai specialų mitybos tvarkaraštį, kuriame daug dėmesio skiriama baltymams.

Vida Press

Kate Middleton
Kate Middleton
Vida Press

Ar Kate Middleton žindė Charlotte, nėra žinoma, tuo tarpu sūnų George ji kurį laiką maitino savo pienu. Manoma, kad žindymas irgi padeda norinčioms atsikratyti nereikalingų kilogramų po gimdymo, nes jo metu papildomai sudeginama net iki 500 kalorijų per dieną.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis