Kodėl ši mergaitė stovi ant klozeto: priežastis labai liūdna

Nuotrauka, kuri šiomis dienomis apskriejo daugelį socialinių tinklų, iš karto verčia suklusti – kažkas joje ne taip. Kodėl ši mažylė stovi ant klozeto kraštų, ranka pasirėmusi į sieną?

Šiai mergaitei – treji metukai, jos vardas Chandler ir gyvena ji JAV.

Mažylės mama Stacey Wehrman Feeley iš Mičigano valstijos vieną rytą pravėrusi tualeto duris, pamatė štai tokį vaizdelį. Jos trejų metų mažylė buvo užsiropštusi ant klozeto ir stovėjo nejudėdama, pasirėmusi ranka į sieną. Mama nufotografavo Chandler ir iš karto nusiuntė nuotrauką vyrui, su prierašu "Pažiūrėk, ką ji sugalvojo".

Tačiau priežastis, kodėl mergaitė taip pasielgė, labai netikėta ir skaudi. Tai nebuvo mergaitės fantazija ir nevykęs žaidimas. Kaip išsiaiškino mama, šio triuko mažylė buvo išmokyta vaikų darželyje.

Pedagogė vaikams pasakojo apie tai, kad JAV mokyklose vaikai mokomi taip reaguoti į galimą teroro aktą ar ginkluotą užpuolimą. Tokiais atvejais vaikams patariama skubėti pasislėpti į tualetą ir ten ramiai stovėti ant klozeto tiek ilgai, kiek tik galima. Taip yra tikimybė, kad užpuolikai jų nepastebės.

Mamą Stacey iki ašarų sukrėtė ši priežastis. Ji nusprendė nuotrauką paviešinti ir savo socialiniame tinkle. Savo įraše jauna mama kreipiasi į politikus ir atkreipia jų dėmesį į ginklų politiką JAV. „Jeigu nenorite, kad ir jūsų vaikai stovėtų ant klozeto kraštų, reikia kažką daryti“, – emocijų neslepia motina.

Internautus sujaudino ši istorija ir liūdna nuotraukos paslaptis. Feisbuke ši nuotrauka bei liūdna istorija plinta žaibo greičiu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis