Šią jauną mamą visi sveikina, bet kažin ar kas norėtų apsikeisti su ja vietomis

Neeilinis rekordas dvynių pasaulyje: viena jauna amerikietė motina per dvejus metus pastojo ir išnešiojo tris poras dvynių.

Kanzaso valstijoje (JAV) gyvenanti Danesha Couch (20) niekada nesinaudojo vaisingumo gydytojų paslaugomis. Per dvejus metus ji natūraliu būdu pastojo tris kartus. Visus tris kartus nėštumo metu ji sužinojo, jog laukiasi ne vieno, o dviejų vaikučių.

Paskutiniai dvyniai – mergaitės Dalanie ir Darla – gimė prieš mėnesį. Tačiau jos gimė neišnešiotos, todėl 3 savaites praleido ligoninėje, kol sustiprėjo ir pagaliau galėjo grįžti namo.

"Kai žmonėms papasakoju savo istoriją, jie man sako, kad tai tikras gamtos pokštas mūsų šeimai", - sakė Danesha interviu "Fox News" kanalui.

Mažylės, kurias ką tik paleido iš ligoninės augti namo, pagaliau susipažino su kitais šeimos nariais – vienerių metų dvynukėmis Delilah ir Davina, taip pat dvejų metų broliuku Danarius. Berniuko brolis dvynys, deja, mirė praėjus kiek laiko po gimdymo. Berniukai gimė neišnešioti ir išgyveno tik vienas mažylis.

Sužinojusi, kad ir trečią kartą laukiasi dvynių, afroamerikietė patyrė lengvą šoką. Susitvarkyti namuose su penkiais pametinukais, kuriems 1 mėnuo, 1 metai ir 2 metai tikrai nelengvas iššūkis. Todėl su sužadėtiniu Jeffrey Pressler moteris kol kas daugiau vaikų tikrai neplanuoja. Tiesa, planuoja vestuves, kurios įvyks rudenį. Na, o jei ir bandys ateityje susilaukti dar vaikučių, ne anksčiau kaip po 10 ar 15 metų.

Šeimos nuotraukas galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis