Mila Kunis atvirai prabilo apie savo žindymo patirtį

Aktoriai Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris augina tuoj dvejų metų sulauksiančią dukrytę ir laukia šeimos pagausėjimo.

Mila Kunis šią savaitę dalyvavo Niujorke vykusioje filmo „Bad Moms" premjeroje ir išsakė savo požiūrį apie žindymą, rašo „Vanity Fair".

Garsioji aktorė ir tuoj tapsianti dviejų vaikų mama pareiškė, kad jaunos mamos turi teisę žindyti viešumoje tada, kai to prireikia ir neturėtų būti dėl to blogai jaustis ir būti gėdinamos. Mila Kunis prisipažino, kad pati ne kartą žindė viešumoje ir patyrė, ką reiškia neigiamas aplinkinių požiūris į tai.

21 mėnesio dukrytę Wyatt auginanti Holivudo žvaigždė sako, kad jai yra tekę maitinti parke, oro uoste, restorane, lėktuve ir kitose viešose vietose. Kai vaikas alkanas, reikia jį pamaitinti, tai yra jo gyvybinis poreikis. Ir kūdikis turi būti pamaitintas – iš buteliuko ar krūtimi.

Toks savaime suprantamas vaiko poreikių patenkinimas kai kuriems žmonėms vis dar yra nepriimtinas. Tai galima suprasti iš nemalonių žvilgsnių ar net užuominų. Mila Kunis išreiškė palaikymą visoms žindančioms motinoms.

Pasak jos, Jungtinėse Amerikos valstijose krūtys yra pernelyg seksualizuojamos, todėl žmonės nežino, kaip reaguoti, pamatę viešumoje krūtimi kūdikį maitinančią mamą. Mila Kunis įsitikinusi, kad žindymas yra be galo natūralus veiksmas, kurio nereikia gėdytis ir žindyvėms slėptis po devyniais užraktais. Tačiau ji prisipažįsta, kad su vyru ne kartą patyrė spaudimą dėl savo sprendimo žindyti viešai.

Ankstesniuose interviu aktorių pora yra pasakojusi apie džiaugsmą būti tėvais ir sakė norį išauklėti savo vaikus dorais ir sąžiningais žmonėmis. Tai, kad Mila ir Ashtonas yra itin rūpestingi ir mylintys tėvai, neabejoja niekas. Štai, kai pirmą kartą Mila Kunis paliko dukrytę kitų žmonių priežiūrai, ji nesulaikė ašarų: „Pirmą kartą palikau Wyatt per vieną premjerą. Buvo labai keista. Gal todėl, kad pirmus keturis mėnesius buvau su ja kiekvieną dieną. Pravirkau. Iš tiesų. Labai keistas jausmas. Motinystės atostogų išėjusios mamos supras, kaip jautiesi, kai staiga tenka palikti savo vaiką".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis