Tai buvo jų pirmas susitikimas po gimdymo ir paskutinis prieš mirtį

Nuotrauka, kurioje nufotografuoti du naujagimiai, šiomis dienomis interneto socialinius tinklus apskriejo žaibo greičiu.

"Jie pirmą kartą drauge", - taip nuotrauką pavadino Floridoje (JAV) gyvenanti vaikučių mama. Vienas mažylis šypsosi, kitas – apraizgytas laideliais, ženklas, kad jam reikia medikų pagalbos.

Šioje nuotraukoje įmažinti Mason ir Hawk Buchmeyer. Jie – dvynukai, ir nuotraukoje abiems 11 dienų. Jie pirmą kartą po gimimo susitiko ir prisiglaudė. Kai Mason pajautė broliuką Hawk šalia, jis nusišypsojo. Broliuko ranka lietė dvynio ranką. Būtent šią akimirką ir buvo įamžinti broliai.

Rugsėjo 1 dieną socialiniame tinkle paviešinta nuotrauka sulaukė daugybės paspaudimų "patinka", daug komentarų ir šeimą palaikančių žinučių. Tėvai rašė suprantą, kad vieno jų sūnelio būklė sunki ir jie gali tuoj jo netekti.

Dvynukai gimė rugpjūčio 18 dieną. Vienas iš jų turėjo įgimtą diafragmos ligą, iš karto po gimimo jis buvo operuotas. Deja, mažylis neišgyveno ir trečiadienį, rugsėjo 7 dieną, tėvai pranešė, kad mažasis Hawk mirė.

Internautai siunčia šeimai savo maldas ir užuojautos žinutes.

Na, o trumpai šioje žemėje gyvenusį broliuką paaugusiam Mason primins ši iš tiesų ypatinga ir jaudinanti nuotrauka.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis