Jie metė mokyklą, bet vėliau tapo pasaulinėmis žvaigždėmis

Pažiūrėjus iš šono, daugelio jų gyvenimas atrodo tarsi pasaka: sėkminga karjera, mylima šeima ir nemaža sąskaita banke. Tačiau kai kurios garsenybės, būdamos vaikais, išgyveno nelengvą laikotarpį ir netgi buvo priverstos mesti mokyklą.

Jimas Carrey

Iš pradžių aktoriaus Jimo Carrey gyvenimas klostėsi ne itin sėkmingai. Prieš tapdamas vienu geriausiai uždirbančių aktorių jis kažkiek laiko gyveno automobilio priekaboje-vagonėlyje, o pirmas pasirodymas komikų klube nepavyko. Jam teko mesti mokyklą dėl pinigų – jis išėjo dirbti į metalo liejimo gamyklą.

Vida Press

Kate Winslet

Kas galėjo pagalvoti, kad išmintingajai ir gražiajai Kate Winslet teko mesti mokyklą dėl klasės draugų patyčių. Aktorės teigimu, iš jos šaipėsi, nes ji turėjo antsvorio. Neištvėrusi įžeidinėjimų, ji metė mokyklą.

Vida Press

Cher

„Oskaru", „Grammy", „Emmy" ir trimis Aukso gaubliais apdovanotai dainininkei sunkiai sekėsi mokytis. Dėl disleksijos (sunkumų mokantis skaityti) jai teko 15 m. amžiaus mesti mokyklą. Užtai Cher tapo dainininke.

Scanpix

Demi Moore

Gražuolė brunetė liko be mokyklos baigimo atestato, bet ne todėl, kad norėjo tapti garsia aktore. Jos motina piktnaudžiavo alkoholiu ir negalėjo išlaikyti dukters. Tad nuo 16 m. Demi Moore teko pačiai užsidirbti. Išėjusi iš mokyklos ji įsidarbino antstolių kontoroje ir rinko pinigus iš skolininkų.

Vida Press

Quentinas Tarantino

Vienas garsiausių režisierių pasaulyje Quentinas Tarantino metė mokyklą būdamas 15 m. Dieną jis dirbo bilietų tikrintoju kino salėje, o vakarais lankė aktorių kursus. Žinios nenuėjo veltui.

Vida Press

Britney Spears

Britney Spears gyvenimas daugeliui atrodo lyg pasaka. Jauna mergina išvyko į Niujorką ir greitai pavergė visą pasaulį savo balsu ir energija. Kad atsidėtų karjerai, ji metė mokyklą 16 m. Ar žinojote, kad ji puikiai mokėsi ir netgi vadovavo merginų krepšinio komandai?

Vida Press

Johnas Travolta

Garsus aktorius Johnas Travolta išėjo iš mokyklos 16 m., kad atsidėtų modelio karjerai ir mokytųsi aktorystės.

Vida Press

Nicole Kidman

Aktorei Nicole Kidman teko mesti mokyklą ir slaugyti vėžiu sergančią mamą.

Vida Press

Johnny Deppas

Aktorius Johnny Deppas irgi ne iš karto tapo garsenybe. Jis metė mokyklą aštuntoje klasėje, bet ne dėl aktoriaus karjeros, o dėl muzikos – jis net įkūrė savo grupę. Jis ne kartą atsimindavo, kad nekentė mokyklos ir nesigaili, kad ją metė. Ne paslaptis, kad jis padeda ruošti pamokas savo vaikams, kuriems kategoriškai neleidžia mesti mokyklos.

Vida Press

Charlize Theron

Garsi aktorė, apdovanota „Oskaru", mokyklą, kai jai buvo 16 m. Po pirmos pergalės modelių konkurse, ji dalyvavo ir laimėjo dar keliuose, kol nesudarė palankaus sandorio su modelių agentūra Milane. Jai teko mesti mokyklą, kad galėtų dirbti modeliu.

Vida Press

Robertas de Niro

Legendinis amerikiečių aktorius, apdovanotas „Oskaru" ir „Auksiniu gaubliu", debiutavo scenoje 10 metų – vaidino bailų liūtą mokyklos vaidinime „Ozo šalies burtininkas". 16 metų jis metė mokyklą, kad taptų profesionaliu aktoriumi.

Sipa Press/Scanpix

Uma Thurman

Mėgstama Q. Tarantino aktorė Uma Thurman metė mokyklą 15 m., kad atsidėtų aktorystei.

Reuters/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis