Motinos pieno lašą padėjo po mikroskopu: vaizdas nustebino

Vaizdo įrašas, kuriame nufilmuotas pro mikroskopą matomas motinos pieno lašas, sužavėjo daugelį internautų. Socialinių tinklų dalyviai aktyviai dalijasi juo ir komentuoja.

Prieš kelias dienas Kolorado Springse (JAV) gyvenanti jauna mama Jansen Howard savo feisbuko paskyroje patalpino vos 30 sekundžių vaizdo įrašą. Ko gero, ji pati netikėjo, kad nufilmuotas vaizdas sulauks tokio milžiniško dėmesio ir komentarų.

Moteris augina 11 mėnesių vaiką, kurį maitina motinos pienu. Jansen savo pieno lašą padėjo po mikroskopu ir šį vaizdą nufilmavo su kamera.

Užburiantis vaizdas pakerėjo daugelį internautų, per kelias dienas juo pasidalino tūkstančiai, o pamatė milijonai žmonių.

Jansen Howard yra menininkė, auginanti 11 mėnesių dukrytę. Kaip yra sakiusi interviu žiniasklaidai, jos pačios žindymo pradžia buvo sunki, tačiau ji džiaugiasi nugalėjusi kliūtis ir neabejoja, kad motinos pienas yra geriausias maistas ir vaistas kūdikiui.

Jeigu jūs maitinate kūdikį ar planuojate tai daryti, kviečiame skaityti mūsų parengtą išsamų interviu su gydytoja, kuriame rasite atsakymus į daugelį žindančioms moterims rūpimų klausimų.

Straipsnį rasite ČIA.

Kviečiame pasižiūrėti vaizdo įrašą drauge:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis